( (

İstişare Ederek Sorunlara Ortak Akıl Üreteceğiz

Siyaset 16.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İstişare Ederek Sorunlara Ortak Akıl Üreteceğiz

   Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar Bozkır Belediye Başkan Adayı Mehmet Keser’le birlikte esnaf ve vatandaşları ziyarette bulundu. Vatandaşlarla bir müddet sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar ‘’vatandaşların belediyelerden beklentileri var. Rabbimizin izni sizlerin taktiri ile Saadet Partili kadrolar iş başına geldiği zaman ilk olarak işi ehline vererek liyakatli kadroları iş başına getirip belediyelerin hizmet standartlarını arttırmış olacak, vatandaşın sorunlarına anında çözüm üreten bir kadro kurmuş olacağız. Tek bir kişini karaları ile değil istişare usulüne uygun bir anlayış getirerek herkesin fikirlerine saygı duymamızı sağlayacak bir anlayış sağlayarak şehrimizi hep birlikte idare edeceğiz. Yatay mimariye önem vererek komşuluk ilişkilerini attırmayı, taştan ve betondan yorulmuş bu şehri Tarihi dokusu ile yeniden canlandıracağız. “Şu çatı altında en fazla çalışan ben olacağım. ‘’Vatandaşımız İçin En İyi Şekilde Çalışacağız’’   Makamında oturan bir belediye başkanı değil, gece yarılarına kadar çalışan, kafa yoran belediye başkanı olacağım. Biz çalışmaya geliyoruz. Eğer biz çalışırsak bu personellerimiz de bizimle beraber uyumlu bir şekilde çalışacaktır ve bu güzel şehre en güzel hizmeti birlikte vereceğiz. İsraf etmeden borçlanmadan faiz batağına saplanmadan hizmet edeceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını faize aktarmayacağız. 15 yıl şehrimize hiç borç yapmadan belediyeyi borç batağına sokmadan, arkasında iktidar desteği olmadan yüzlerce hizmet yaptık. Aynı azim, heyecan ve ruh ile yeniden geliyoruz. Milli ve yerli çözümler üreteceğiz. Bizi reklam panolarında değil, her daim işini başında göreceksiniz. İsraf için kriz masası oluşturacağız. Bize emanet edilen mali imkanlara yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Hangi hizmeti yaparsak reklam olur anlayışı ile değil Hangi hizmeti yaparsak insanımıza faydalı oluruz kaygısıyla çalışacağız’’ dedi.    Altyapıdan Tarıma Bozkır İçin Çalışacağız Saadet Partisi Bozkır Belediye Başkan Adayı Mehmet Keser ise Bozkır’ın daha iyi hizmetlere ihtiyacı olduğunu seçildikleri takdirde Bozkır’ a yapacaklarını projeleri anlatan Keser ‘’ İlçe sınırları içerisinde yer alan hazine arazilerinin tarımsal ve hayvansal faaliyetler için çiftçilerin kullanımına açılması, bu hamle ile işsizliğin azaltılması ve yeni istihdam alanlarının açılmasını sağlayacağız. İlçe genelindeki yerleşim yerlerinin en temel ihtiyaçları olan temiz ve düzenli yolların yapılmasını, Kanalizasyon ıslah çalışmaları ile yeni altyapıyı oluşturacağız. Ucuz su, ucuz elektrik, ucuz ulaşım sağlayacağız. Tarımsal ve hayvansal fabrikalar kurarak çitçimizin dış pazarda ezdirmeyeceğiz. Bakıma muhtaç aileler için ve yaşlılar için bakım merkezi kimsesizler için vefa merkezi kuracağız.  Bozkır şenlikleri ve yöresel şenlikler desteklenerek yöre halkı ile Bozkır dışında vatandaşlarımızı kaynaştıracağız’’ dedi

   Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar Bozkır Belediye Başkan Adayı Mehmet Keser’le birlikte esnaf ve vatandaşları ziyarette bulundu. Vatandaşlarla bir müddet sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar ‘’vatandaşların belediyelerden beklentileri var. Rabbimizin izni sizlerin taktiri ile Saadet Partili kadrolar iş başına geldiği zaman ilk olarak işi ehline vererek liyakatli kadroları iş başına getirip belediyelerin hizmet standartlarını arttırmış olacak, vatandaşın sorunlarına anında çözüm üreten bir kadro kurmuş olacağız. Tek bir kişini karaları ile değil istişare usulüne uygun bir anlayış getirerek herkesin fikirlerine saygı duymamızı sağlayacak bir anlayış sağlayarak şehrimizi hep birlikte idare edeceğiz. Yatay mimariye önem vererek komşuluk ilişkilerini attırmayı, taştan ve betondan yorulmuş bu şehri Tarihi dokusu ile yeniden canlandıracağız. “Şu çatı altında en fazla çalışan ben olacağım.


‘’Vatandaşımız İçin En İyi Şekilde Çalışacağız’’


  Makamında oturan bir belediye başkanı değil, gece yarılarına kadar çalışan, kafa yoran belediye başkanı olacağım. Biz çalışmaya geliyoruz. Eğer biz çalışırsak bu personellerimiz de bizimle beraber uyumlu bir şekilde çalışacaktır ve bu güzel şehre en güzel hizmeti birlikte vereceğiz. İsraf etmeden borçlanmadan faiz batağına saplanmadan hizmet edeceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını faize aktarmayacağız. 15 yıl şehrimize hiç borç yapmadan belediyeyi borç batağına sokmadan, arkasında iktidar desteği olmadan yüzlerce hizmet yaptık. Aynı azim, heyecan ve ruh ile yeniden geliyoruz. Milli ve yerli çözümler üreteceğiz. Bizi reklam panolarında değil, her daim işini başında göreceksiniz. İsraf için kriz masası oluşturacağız. Bize emanet edilen mali imkanlara yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Hangi hizmeti yaparsak reklam olur anlayışı ile değil Hangi hizmeti yaparsak insanımıza faydalı oluruz kaygısıyla çalışacağız’’ dedi.


   Altyapıdan Tarıma Bozkır İçin Çalışacağız


Saadet Partisi Bozkır Belediye Başkan Adayı Mehmet Keser ise Bozkır’ın daha iyi hizmetlere ihtiyacı olduğunu seçildikleri takdirde Bozkır’ a yapacaklarını projeleri anlatan Keser ‘’ İlçe sınırları içerisinde yer alan hazine arazilerinin tarımsal ve hayvansal faaliyetler için çiftçilerin kullanımına açılması, bu hamle ile işsizliğin azaltılması ve yeni istihdam alanlarının açılmasını sağlayacağız. İlçe genelindeki yerleşim yerlerinin en temel ihtiyaçları olan temiz ve düzenli yolların yapılmasını, Kanalizasyon ıslah çalışmaları ile yeni altyapıyı oluşturacağız. Ucuz su, ucuz elektrik, ucuz ulaşım sağlayacağız. Tarımsal ve hayvansal fabrikalar kurarak çitçimizin dış pazarda ezdirmeyeceğiz. Bakıma muhtaç aileler için ve yaşlılar için bakım merkezi kimsesizler için vefa merkezi kuracağız.  Bozkır şenlikleri ve yöresel şenlikler desteklenerek yöre halkı ile Bozkır dışında vatandaşlarımızı kaynaştıracağız’’ dedi



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (