( (

İşcan: "Öğrencilerimiz Okullarını Çok Özlemiş"

19.10.2020 - 20:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İşcan: "Öğrencilerimiz Okullarını Çok Özlemiş"

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ilçede yüz yüze eğitim yapılan okullarda incelemelerde bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ziyaretleri kapsamında BöğrüdelikMahallesi İlkokulu, Odabaşı mahallesi İlkokulu, Hacıfakılı  mahallesi İlkokulu ile Saray mahallesi İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. 2020-2021 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitimlerine başlayan öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İşcan, okulların, öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunurluğundan dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Gördüğüm kadarıyla öğrencilerimiz de,  öğretmenlerimiz de okulu çok özlemişler. Okulların almış oldukları Covid önlemleri yerinde. Maske ve mesafe kurallarına uyum gayet iyi. Devam etmeyen öğrenci yok denecek kadar az. Veliler dahil biz eğitim camiası olarak durumdan memnunuz. Okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, hizmetlilerimizi, veli ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi. Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ziyaret ettiği okullarda bazı sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Tuvalet, lavabo, bahçe, oyun alanları, mesafe aralıkları, dezenfektan ve maske durumlarını da yerinde inceleyen İşcan, açık sınıf uygulaması yapan öğrenci ve öğretmenleri de  okul bahçesinde ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, taşıma faaliyetleri, uzaktan eğitim, okul ihtiyaçları ile eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İşcan'ın merkez ve mahalle okul ziyaretlerinin ve incelemelerinin süreceği öğrenildi.
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ilçede yüz yüze eğitim yapılan okullarda incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ziyaretleri kapsamında BöğrüdelikMahallesi İlkokulu, Odabaşı mahallesi İlkokulu, Hacıfakılı  mahallesi İlkokulu ile Saray mahallesi İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.

2020-2021 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitimlerine başlayan öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İşcan, okulların, öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunurluğundan dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Gördüğüm kadarıyla öğrencilerimiz de,  öğretmenlerimiz de okulu çok özlemişler. Okulların almış oldukları Covid önlemleri yerinde. Maske ve mesafe kurallarına uyum gayet iyi. Devam etmeyen öğrenci yok denecek kadar az. Veliler dahil biz eğitim camiası olarak durumdan memnunuz. Okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, hizmetlilerimizi, veli ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ziyaret ettiği okullarda bazı sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Tuvalet, lavabo, bahçe, oyun alanları, mesafe aralıkları, dezenfektan ve maske durumlarını da yerinde inceleyen İşcan, açık sınıf uygulaması yapan öğrenci ve öğretmenleri de  okul bahçesinde ziyaret etti.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, taşıma faaliyetleri, uzaktan eğitim, okul ihtiyaçları ile eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

İşcan'ın merkez ve mahalle okul ziyaretlerinin ve incelemelerinin süreceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (