( (

İşcan'dan LGS Öncesi Öğrenci ve Velilere Mesaj

Bölge 18.06.2020 - 12:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İşcan'dan LGS Öncesi Öğrenci ve Velilere Mesaj

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi, öğrenci ve velilerine bazı açıklayıcı bilgiler vererek, öğrencilere başarılar diledi.
İşcan, mesajında şu tavsiyelerde bulundu:   "Sevgili Öğrenciler bildiğiniz gibi bu sene LGS sınavına kendi okullarınızda gireceksiniz. Sınav salon bilgileriniz için sınav gününden önce mutlaka e-Okula girmeyi ve sınav salon bilgilerinize bakmayı unutmayınız. ➢   Sevgili öğrenciler LGS sınavı her öğrencinin katılmak zorunda olduğu bir sınav değildir. Sınava sadece isteyen  öğrencilerimiz gireceklerdir.. Sınava girmeyen öğrencilerin yerleştirmeleri puansız yerel yerleştirme ile yapılacaktır.. ➢ Sınav günü Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için, birinci oturum için en geç saat 09.00 ve ikinci oturum için en geç 11.10’da sınava gireceği binada salonlara alınmak üzere hazır bulunmanız gerekmektedir. ➢ Sınav günü kimlik belgenizle birlikte, kaleminizi, kalemtıraşınızı ve silginizi getirmeyi unutmayınız. Sınav giriş belgeleri sınava gireceğiniz sıranın üzerinde hazır şekilde bulunacaktır. ➢ Değerli velilerimiz, okullarımızın sınavdan önce dezenfeksiyonu yapılacak. Okul girişlerinde ve tüm sınıflarda dezenfektan malzemeler bulundurulacak, sınav görevlileri ve öğrencilerin tamamına ücretsiz maske dağıtılacak. Öğrencilerimiz istemeleri halinde sınav süresince maskelerini çıkarabileceklerdir. ➢ Öğrencilerimizin sağlığı için velilerimiz bu yıl okul girişine kadar çocuklarına eşlik edebileceklerdir. Hepimizin sağlığı ve sınavın sağlıklı şekilde yürütülebilmesi adına velilerimizin okul bahçesine girişlerine izin verilmeyecektir. ➢ Sevgili Öğrenciler okul içinde, bahçesinde ve diğer kalabalık ortamlarda sosyal mesafe (en az 1 metre, 3-4 adım) kuralına lütfen dikkat ediniz. Maske takınız ve maskenizi çıkarmayınız. Sağlığınızı önemsiyoruz. Lütfen bu önlemlere uyunuz. Bu konuda okul girişlerinde rehber öğretmenlerimiz ve sınav görevlileri sizlere yardımcı olacaklardır. ➢ Sağlıklı ve mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak ister, tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dilerim”
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi, öğrenci ve velilerine bazı açıklayıcı bilgiler vererek, öğrencilere başarılar diledi.

İşcan, mesajında şu tavsiyelerde bulundu:

 

"Sevgili Öğrenciler bildiğiniz gibi bu sene LGS sınavına kendi okullarınızda gireceksiniz. Sınav salon bilgileriniz için sınav gününden önce mutlaka e-Okula girmeyi ve sınav salon bilgilerinize bakmayı unutmayınız.

➢   Sevgili öğrenciler LGS sınavı her öğrencinin katılmak zorunda olduğu bir sınav değildir. Sınava sadece isteyen  öğrencilerimiz gireceklerdir.. Sınava girmeyen öğrencilerin yerleştirmeleri puansız yerel yerleştirme ile yapılacaktır..

➢ Sınav günü Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için, birinci oturum için en geç saat 09.00 ve ikinci oturum için en geç 11.10’da sınava gireceği binada salonlara alınmak üzere hazır bulunmanız gerekmektedir.

➢ Sınav günü kimlik belgenizle birlikte, kaleminizi, kalemtıraşınızı ve silginizi getirmeyi unutmayınız. Sınav giriş belgeleri sınava gireceğiniz sıranın üzerinde hazır şekilde bulunacaktır.

➢ Değerli velilerimiz, okullarımızın sınavdan önce dezenfeksiyonu yapılacak. Okul girişlerinde ve tüm sınıflarda dezenfektan malzemeler bulundurulacak, sınav görevlileri ve öğrencilerin tamamına ücretsiz maske dağıtılacak. Öğrencilerimiz istemeleri halinde sınav süresince maskelerini çıkarabileceklerdir.

➢ Öğrencilerimizin sağlığı için velilerimiz bu yıl okul girişine kadar çocuklarına eşlik edebileceklerdir. Hepimizin sağlığı ve sınavın sağlıklı şekilde yürütülebilmesi adına velilerimizin okul bahçesine girişlerine izin verilmeyecektir.

➢ Sevgili Öğrenciler okul içinde, bahçesinde ve diğer kalabalık ortamlarda sosyal mesafe (en az 1 metre, 3-4 adım) kuralına lütfen dikkat ediniz. Maske takınız ve maskenizi çıkarmayınız. Sağlığınızı önemsiyoruz. Lütfen bu önlemlere uyunuz. Bu konuda okul girişlerinde rehber öğretmenlerimiz ve sınav görevlileri sizlere yardımcı olacaklardır.

➢ Sağlıklı ve mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak ister, tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dilerim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (