( (

İş Adamlarından İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

İş Dünyası 09.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İş Adamlarından İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Ziyarette polis haftasını tebrik eden Balta, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman nezdinde, Konya’mızın güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, tüm emniyet mensuplarının heyecanını paylaştıklarını ifade etti.  Türk polisinin ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için 7 gün 24 saat görev yaptığını dile getiren Başkan Mustafa Balta, Konya’mızın huzuru ve güvenliği için iş adamları olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekleyerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İL Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Türk Polis Teşkilatının 174 yıldır emin adımlarla yoluna devam ettiğini ifade ederek ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve halkımızın güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yaptıklarını kaydetti.  Birlik ve beraberlik adına her kurumun, her şahsın taşın altına elini koyması gerektiğini dile getiren Yaman, hafta dolayısıyla ziyaret eden ASRİAD Konya Şubesi yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette polis haftasını tebrik eden Balta, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman nezdinde, Konya’mızın güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, tüm emniyet mensuplarının heyecanını paylaştıklarını ifade etti.  Türk polisinin ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için 7 gün 24 saat görev yaptığını dile getiren Başkan Mustafa Balta, Konya’mızın huzuru ve güvenliği için iş adamları olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekleyerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.


 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İL Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Türk Polis Teşkilatının 174 yıldır emin adımlarla yoluna devam ettiğini ifade ederek ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve halkımızın güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yaptıklarını kaydetti.  Birlik ve beraberlik adına her kurumun, her şahsın taşın altına elini koyması gerektiğini dile getiren Yaman, hafta dolayısıyla ziyaret eden ASRİAD Konya Şubesi yönetimine teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (