( (

İRFA’da Yeni Dönem

Kültür Sanat 10.10.2019 - 22:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İRFA’da Yeni Dönem

İrfa Gelenekli Sanatlar, Musıki ve Dil Eğitimleri’nin 2019-2020 1. Eğitim dönemi kayıtları tamamlandı. Her yıl olduğu gibi bu eğitim döneminde de kayıtlara, farklı yaş gruplarından, farklı eğitim düzeyinden pek çok insan büyük bir ilgi gösteriyor.
Kur’an-ı Kerim, Osmanlı Türkçesi, Arapça, Farsça, Hüsn-i Hat, Tezhip, Ebru, Çini, Keçe, Cilt, Ney, Rebab, Tanbur, Ud, Kanun, Ritim, Ritmik Okuma, Türk Musikisi Nazariyatı, Keman, Klasik Kemençe, Fotoğrafçılık gibi geniş bir eğitim yelpazesine sahip İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde eğitim görmek isteyenler gerçekleştirilen mülakatlar sonucunda, istedikleri ya da uygun olduğu branşlarda kayıt yaptırılabiliyor. Yaz boyunca İrfa Yaz Okulu’nda bir çok farklı dalda eğitim gören çocuklarımıza ailelerinden gelen yoğun istek üzerine kış döneminde de Kur’an-ı Kerim dersleri devam ediyor.   Yüzlerce sanatsever öğrenciye ev sahipliği yapan İRFA, unutulmaya yüz tutmuş sanatları ve sanatçıları destekleyerek medeniyetimizden bizlere miras kalan güzelliklerin korunmasını ve aslına uygun şekilde ihya edilmesini amaçlıyor. Panel, Seminer ve sempozyum projeleri ile geleceğe yön vermeyi hedefleyen İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi icra ettiği Sema Mukabelesi ile yerli ve yabancı misafirlere kapılarını açıyor.   Kurulduğu 2017 yılından bugüne kadar yüzlerce kişiye eğitim verilen İRFA’da herkes; yaşı, eğitimi ne olursa olsun, aradığını buluyor. Günlük streslerden uzak, daha üretken ve verimli bir hayata katkıda bulunmak isteyenler www.irfanmedeniyeti.org adresinden İRFA Gelenekli Sanatlar Musiki ve Dil eğitimleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirler.
İrfa Gelenekli Sanatlar, Musıki ve Dil Eğitimleri’nin 2019-2020 1. Eğitim dönemi kayıtları tamamlandı. Her yıl olduğu gibi bu eğitim döneminde de kayıtlara, farklı yaş gruplarından, farklı eğitim düzeyinden pek çok insan büyük bir ilgi gösteriyor.

Kur’an-ı Kerim, Osmanlı Türkçesi, Arapça, Farsça, Hüsn-i Hat, Tezhip, Ebru, Çini, Keçe, Cilt, Ney, Rebab, Tanbur, Ud, Kanun, Ritim, Ritmik Okuma, Türk Musikisi Nazariyatı, Keman, Klasik Kemençe, Fotoğrafçılık gibi geniş bir eğitim yelpazesine sahip İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde eğitim görmek isteyenler gerçekleştirilen mülakatlar sonucunda, istedikleri ya da uygun olduğu branşlarda kayıt yaptırılabiliyor. Yaz boyunca İrfa Yaz Okulu’nda bir çok farklı dalda eğitim gören çocuklarımıza ailelerinden gelen yoğun istek üzerine kış döneminde de Kur’an-ı Kerim dersleri devam ediyor.

 

Yüzlerce sanatsever öğrenciye ev sahipliği yapan İRFA, unutulmaya yüz tutmuş sanatları ve sanatçıları destekleyerek medeniyetimizden bizlere miras kalan güzelliklerin korunmasını ve aslına uygun şekilde ihya edilmesini amaçlıyor. Panel, Seminer ve sempozyum projeleri ile geleceğe yön vermeyi hedefleyen İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi icra ettiği Sema Mukabelesi ile yerli ve yabancı misafirlere kapılarını açıyor.

 

Kurulduğu 2017 yılından bugüne kadar yüzlerce kişiye eğitim verilen İRFA’da herkes; yaşı, eğitimi ne olursa olsun, aradığını buluyor. Günlük streslerden uzak, daha üretken ve verimli bir hayata katkıda bulunmak isteyenler www.irfanmedeniyeti.org adresinden İRFA Gelenekli Sanatlar Musiki ve Dil eğitimleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (