( (

İRFA’da “Tefsir Sohbetleri”

Kültür Sanat 09.01.2020 - 13:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İRFA’da “Tefsir Sohbetleri”

Diyanet İşleri Başkanlık Vaizi Ahmet Özkan’ın “Tefsir Sohbetleri” İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde başladı.
Önceki yıllarda Tasavvuf ve Tarifi sohbetlerine devam eden Ahmet Özkan’nın Gönüllere şifa veren ayetlerin manevi ikliminde soluklanmak gayesiyle başlatılan Tefsir Sohbetleri’ne Konyalılar ilk günden büyük ilgi gösterdi. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in çağları aşan mesajının nesillere aktarılması ve toplumumuzun Kur’an’la buluşmasına katkı sunması amacıyla Ahmet Özkan ile Tefsir Sohbetleri Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Her Cuma saat 19.00’da İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde.
Diyanet İşleri Başkanlık Vaizi Ahmet Özkan’ın “Tefsir Sohbetleri” İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde başladı.

Önceki yıllarda Tasavvuf ve Tarifi sohbetlerine devam eden Ahmet Özkan’nın Gönüllere şifa veren ayetlerin manevi ikliminde soluklanmak gayesiyle başlatılan Tefsir Sohbetleri’ne Konyalılar ilk günden büyük ilgi gösterdi.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in çağları aşan mesajının nesillere aktarılması ve toplumumuzun Kur’an’la buluşmasına katkı sunması amacıyla Ahmet Özkan ile Tefsir Sohbetleri Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Her Cuma saat 19.00’da İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (