( (

İran’ın Sağlık Devleri İstanbul’a Geliyor

Dünya 10.02.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

İran’ın Sağlık Devleri İstanbul’a Geliyor

 Bu yıl 23.kez TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan Expomed fuarına İran’ın sağlık devleri de katılım sağlayacak. Avrasya’nın en büyük medikal buluşma noktası Expomed’e İranlı hastane sahipleri, laboratuvar merkezleri ve sektörün önemli temsilcileri ile VIP konuklar katılacak  22 yıldır sağlık sektörünün nabzını tutarak sektörün gelişiminde büyük rol oynayan EXPOMED fuarı, bu yıl 24-27 Mart 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuarın uluslararası bir boyutta gerçekleşmesi ve İstanbul’un doğu ile batının buluşma noktası olmasıyla, medikal sağlık sektörü adına tüm dünyadan katılımcı ve ziyaretçiler bu fuarda ağırlanacak. EXPOMED, 87 ülkeden 36.000’e ulaşan ziyaretçisi, 44 ülkeden 1200’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu yıl fuarın ‘Ziyaretçi Odak Ülkesi’ ise İran.  Bu yıl İran’dan yaklaşık 300 kişilik bir alım heyeti EXPOMED Fuarı’nı ziyaret edecek  Medikal Sağlık sektöründe İran, Türkiye için önemli bir potansiyel barındırıyor. İran’da nüfusun giderek artması ile sağlık harcamalarına yapılan yatırım oldukça yüksek. Bu anlamda REED TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu şu açıklamalarda bulunuyor; “İran Türkiye medikal sağlık sektörü için çok büyük bir potansiyel barındırıyor. O nedenle bizler de bu yıl odak ülke çalışmalarımız kapsamında İran’ı fuarımıza konuk edeceğiz. Çoğunluğu Tebriz ve Tahran’dan olmak üzere İran’ın sağlık devleri diye nitelendirebileceğimiz hastane sahipleri, laboratuvar sahipleri, medikal distribütörler, sektörün ileri gelen pazarlama ve satın alma birimleri 24-27 Mart tarihleri arasında Expomed’de olacak. İran’da sağlık sektörü gelişmeye açık bir alan. TÜYAP’ın İran’da yer alan ofisi ile bizler medikal sağlık sektöründeki son gelişmeleri yerinden izleyebiliyor ve değerlendirebiliyoruz. İran’ın sağlık fuarlarında yer alarak sektörü derinlemesine inceliyoruz. Örnek vermek gerekirse İran’da kardiyolojideki gelişmeleri onkolojideki gelişmeler henüz takip edemiyor. Bu nedenle, sağlık sektöründe hizmet veren yaklaşık 300 kişilik İranlı VIP konuğumuz fuarı ziyaret edecek.  Özetle, Türkiye’den birçok firma, Expomed Fuarı’nda İran’la yüksek iş hacmi oluşturabilecek”.  

 Bu yıl 23.kez TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan Expomed fuarına İran’ın sağlık devleri de katılım sağlayacak. Avrasya’nın en büyük medikal buluşma noktası Expomed’e İranlı hastane sahipleri, laboratuvar merkezleri ve sektörün önemli temsilcileri ile VIP konuklar katılacak


 22 yıldır sağlık sektörünün nabzını tutarak sektörün gelişiminde büyük rol oynayan EXPOMED fuarı, bu yıl 24-27 Mart 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuarın uluslararası bir boyutta gerçekleşmesi ve İstanbul’un doğu ile batının buluşma noktası olmasıyla, medikal sağlık sektörü adına tüm dünyadan katılımcı ve ziyaretçiler bu fuarda ağırlanacak. EXPOMED, 87 ülkeden 36.000’e ulaşan ziyaretçisi, 44 ülkeden 1200’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu yıl fuarın ‘Ziyaretçi Odak Ülkesi’ ise İran.


 Bu yıl İran’dan yaklaşık 300 kişilik bir alım heyeti EXPOMED Fuarı’nı ziyaret edecek


 Medikal Sağlık sektöründe İran, Türkiye için önemli bir potansiyel barındırıyor. İran’da nüfusun giderek artması ile sağlık harcamalarına yapılan yatırım oldukça yüksek. Bu anlamda REED TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu şu açıklamalarda bulunuyor; “İran Türkiye medikal sağlık sektörü için çok büyük bir potansiyel barındırıyor. O nedenle bizler de bu yıl odak ülke çalışmalarımız kapsamında İran’ı fuarımıza konuk edeceğiz. Çoğunluğu Tebriz ve Tahran’dan olmak üzere İran’ın sağlık devleri diye nitelendirebileceğimiz hastane sahipleri, laboratuvar sahipleri, medikal distribütörler, sektörün ileri gelen pazarlama ve satın alma birimleri 24-27 Mart tarihleri arasında Expomed’de olacak. İran’da sağlık sektörü gelişmeye açık bir alan. TÜYAP’ın İran’da yer alan ofisi ile bizler medikal sağlık sektöründeki son gelişmeleri yerinden izleyebiliyor ve değerlendirebiliyoruz. İran’ın sağlık fuarlarında yer alarak sektörü derinlemesine inceliyoruz. Örnek vermek gerekirse İran’da kardiyolojideki gelişmeleri onkolojideki gelişmeler henüz takip edemiyor. Bu nedenle, sağlık sektöründe hizmet veren yaklaşık 300 kişilik İranlı VIP konuğumuz fuarı ziyaret edecek.  Özetle, Türkiye’den birçok firma, Expomed Fuarı’nda İran’la yüksek iş hacmi oluşturabilecek”.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (