( (

İnanılmaz yol verme kavgası kamerada

Dünya 21.12.2012 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

İnanılmaz yol verme kavgası kamerada

Avustralya’daki trafik terörü" bir emekli polisin aracındaki güvenlik kamerasına yansıdı. HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN! Israrla sürücüyü taciz eden trafik magandası" kameranın bulunduğu araca defalarca çarptı. Olay" 12 Aralık’ta ülkenin doğusundaki Brisbane kenti yakınlarında meydana geldi. Aracıyla gezintiye çıkan eski polis memuru Ken Olsen" siyah bir kamyonetin taciziyle karşılaştı. Olsen’den ısrarla yol isteyen trafik magandası" trafiği tehlikeye atarak öne geçmeyi başardı. Ken Olsen’in aracı" aniden fren yapan öfkeli sürücünün kamyonetine çarptı. Takip ve taciz" kilometrelerce sürdü. Ken Olsen" en sonunda polise haber verse de siyah kamyonetten bir türlü kurtulamadı. Geri geri giden kamyonet defalarca Olsen’in aracına çarptı. Bununla da yetinmeyen trafik magandası" kamyonetinden inerek Olsen’in aracının ön camını yumrukladı. Cam" paramparça oldu. Hızla olay yerinden uzaklaşan Ken Olsen" en sonunda öfkeli tacizciden kurtulmayı başardı. Yaşananlar saniye saniye görüntülendi. Brisbane polisi" trafik magandasının bulunması için soruşturma başlattı. Cihan   .
Avustralya’daki trafik terörü" bir emekli polisin aracındaki güvenlik kamerasına yansıdı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

Israrla sürücüyü taciz eden trafik magandası" kameranın bulunduğu araca defalarca çarptı.

Olay" 12 Aralık’ta ülkenin doğusundaki Brisbane kenti yakınlarında meydana geldi. Aracıyla gezintiye çıkan eski polis memuru Ken Olsen" siyah bir kamyonetin taciziyle karşılaştı. Olsen’den ısrarla yol isteyen trafik magandası" trafiği tehlikeye atarak öne geçmeyi başardı. Ken Olsen’in aracı" aniden fren yapan öfkeli sürücünün kamyonetine çarptı. Takip ve taciz" kilometrelerce sürdü. Ken Olsen" en sonunda polise haber verse de siyah kamyonetten bir türlü kurtulamadı. Geri geri giden kamyonet defalarca Olsen’in aracına çarptı. Bununla da yetinmeyen trafik magandası" kamyonetinden inerek Olsen’in aracının ön camını yumrukladı. Cam" paramparça oldu. Hızla olay yerinden uzaklaşan Ken Olsen" en sonunda öfkeli tacizciden kurtulmayı başardı. Yaşananlar saniye saniye görüntülendi.

Brisbane polisi" trafik magandasının bulunması için soruşturma başlattı.

Cihan

 

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (