( (

İller Arası Boks Şampiyonası Konya’da

Spor 27.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İller Arası Boks Şampiyonası Konya’da

Ak Gençlikspor kulübünün düzenlediği şampiyona Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Merkezinde düzenlenecek. İller arası 30 Ağustos zafer Şampiyonasına katılım oldukça yüksek.  30 - 31 Ağustos 1 Eylül 2019 tarileri arasında yapılacak olan müsabakalara 14 ilin davet edildi. Müsabakalar Konya Büyükşehir Belediyesi 10000 kişilik Spor ve kongre merkezinde yapılacak.  Boks İl temsilcisi Ziya Ak Amaçlarının Konya boksuna hizmet etmek gençleri Boks branşı ile tanıştırarak spora yönlendirmek olduğunu belirterek; “İlimizi yapılacak olan şampiyonalarda temsil edecek dürüst İlkeli ve belirli hedefleri olan sporcular ve bireyler yetiştirmek. Öncelikle bize bu imkanları sağlayan Boks federasyon Başkanımız Eyüp Gözgeç’e, bizlere destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın  Uğur ibrahim Altay’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Ömer Ersöz beye müdür vekili miz Ali Kanber,  Artı Makina Kimya sahibi Muhittin Uçan’a Kelebek fotokopi sahibi Mustafa Kelebek’e ve Muhsin Kelebek’e destek ve katkılardan dolayı teşekkür eder Tüm Konyalı Boks sever ve spor sever hemşerilerimizi müsabakalarımızı izlemeye davet ediyorum” dedi.

Ak Gençlikspor kulübünün düzenlediği şampiyona Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Merkezinde düzenlenecek. İller arası 30 Ağustos zafer Şampiyonasına katılım oldukça yüksek.


 30 - 31 Ağustos 1 Eylül 2019 tarileri arasında yapılacak olan müsabakalara 14 ilin davet edildi. Müsabakalar Konya Büyükşehir Belediyesi 10000 kişilik Spor ve kongre merkezinde yapılacak.


 Boks İl temsilcisi Ziya Ak Amaçlarının Konya boksuna hizmet etmek gençleri Boks branşı ile tanıştırarak spora yönlendirmek olduğunu belirterek; “İlimizi yapılacak olan şampiyonalarda temsil edecek dürüst İlkeli ve belirli hedefleri olan sporcular ve bireyler yetiştirmek.


Öncelikle bize bu imkanları sağlayan Boks federasyon Başkanımız Eyüp Gözgeç’e, bizlere destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın  Uğur ibrahim Altay’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Ömer Ersöz beye müdür vekili miz Ali Kanber,  Artı Makina Kimya sahibi Muhittin Uçan’a Kelebek fotokopi sahibi Mustafa Kelebek’e ve Muhsin Kelebek’e destek ve katkılardan dolayı teşekkür eder Tüm Konyalı Boks sever ve spor sever hemşerilerimizi müsabakalarımızı izlemeye davet ediyorum” dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (