( (

İl Başkanı Ekici’den Muhtarlar Günü Mesajı

19.10.2020 - 20:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İl Başkanı Ekici’den Muhtarlar Günü Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Muhtarlara atfedilen önemin bir yansıması olarak tanımlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’de bir mesaj yayınlayarak muhtarların gününü kutladı. Başkan Ekici: "Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesi 1829 yılından bu yana köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumları ile ilişkilerinde en önemli görevi ifa etmektedir. Çağdaş demokrasinin en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında da kendileri Mahalle sakinleri ile Devlet arasında bir köprü niteliği taşımaktadır. Bu anlamda değerli mahalle muhtarlarımızı fedakârca yürüttükleri bu görevlerinde başarılar diliyor, bir kez daha 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum." Dedi.  
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Muhtarlara atfedilen önemin bir yansıması olarak tanımlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’de bir mesaj yayınlayarak muhtarların gününü kutladı.

Başkan Ekici: "Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesi 1829 yılından bu yana köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumları ile ilişkilerinde en önemli görevi ifa etmektedir. Çağdaş demokrasinin en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında da kendileri Mahalle sakinleri ile Devlet arasında bir köprü niteliği taşımaktadır.

Bu anlamda değerli mahalle muhtarlarımızı fedakârca yürüttükleri bu görevlerinde başarılar diliyor, bir kez daha 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum." Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (