( (

İl Başkan Ekici: “Algı Oyunları Tutmayacak”

Gündem 12.10.2020 - 10:15, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İl Başkan Ekici: “Algı Oyunları Tutmayacak”

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ilçe başkanları ile gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında partilerinin Konya’da gerçekleştireceği çalışmalar ve büyük kongre öncesi hedeflerini anlattı. İl Binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Ekici, Konya İl Başkanlığı olarak 31 ilçesi bulunan ilimizin tamamına yakınında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, gün geçtikçe Gelecek Partisi’ne olan teveccühün artarak devam ettiğini söyledi.
“ENGELLEMELERİ BAHANE ETMEDİK” Pandemi sürecinin hemen başında Konya İl Başkanlığı olarak görev aldıklarının altını çizen Ekici, inanılmaz bir süreç yaşadıklarını ve Konya’da teşkilatlanma çalışmalarında sona yaklaştıklarını vurguladı. Birçok konuda karşılaştıkları engellemelere rağmen çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini ifade eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici şu şekilde konuştu: “Bahane üretmek yerine Konya’nın sorunlarını tespit ederek çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bünyemizde oluşturduğumuz Politika İzleme Kurulu ile hemşehrilerimizin sorunları hakkında oluşturulan raporları kamuoyu ile paylaşıyoruz. Konya genelinde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na inanılmaz bir teveccüh var. Bir kısım bunu rahatça dillendirirken, birçok hemşehrimiz desteklerini özelde bizlerle paylaşıyor.”   “ANKET SONUÇLARI BAZILARINI KORKUTUYOR” Son dönemde yapılan anketlerin kendilerine de ulaştığını söyleyen Ekici, ülke genelinde anket çalışması yapan birkaç şirketin saha izlenimleri ve gerçekte beklenen oy oranları ile ilgili görüşlerini aldıklarını ifade ederek “Olası bir erken seçimde herkesin traşı önüne dökülecektir. Sosyal medya ve basından yaptıkları algı oyunlarıyla, trol hesaplar üzerinden yapılan hakaretlerle vatandaşlarımızı yönlendirmeye çalışanların çok yakında zavallı durumuna düştüklerine hep birlikte tanık olacağız. Algı oyunu yapanlar da anket yaptırıyor. Bizim önümüzdeki anket sonuçlarının benzeri onlarda da mevcut. Son anketler bazılarını korkutuyor ama korku imparatorluğu kurmaya çalışanların bilinçaltında neler olduğunu tahmin edebiliyoruz” dedi.   “KONYA’DA ÖNEMLİ BİR LANSMAN YAPACAĞIZ” İlçe Başkanları ile yapılan değerlendirme toplantısında alınan kararların ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da telekonferansla toplantıya katılarak büyük kongre öncesi saha çalışmalarında tüm ilçelerden önemli katkı beklediğini ifade ederek, bu hafta başlatılacak olan üye kampanyasının lansmanı için de Konya’ya geleceğini söyledi. Konya İl Başkanlığı olarak alınabilecek herhangi bir erken seçim kararına karşı da hazırlıklı olduklarını ifade eden Ekici, 1 Kasım’da yapılacak Büyük Kongre’nin ardından 1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren olası bir erken seçime tek başlarına katılmaya hak kazandıklarını da hatırlattı.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ilçe başkanları ile gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında partilerinin Konya’da gerçekleştireceği çalışmalar ve büyük kongre öncesi hedeflerini anlattı. İl Binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Ekici, Konya İl Başkanlığı olarak 31 ilçesi bulunan ilimizin tamamına yakınında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, gün geçtikçe Gelecek Partisi’ne olan teveccühün artarak devam ettiğini söyledi.

“ENGELLEMELERİ BAHANE ETMEDİK”

Pandemi sürecinin hemen başında Konya İl Başkanlığı olarak görev aldıklarının altını çizen Ekici, inanılmaz bir süreç yaşadıklarını ve Konya’da teşkilatlanma çalışmalarında sona yaklaştıklarını vurguladı. Birçok konuda karşılaştıkları engellemelere rağmen çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini ifade eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici şu şekilde konuştu: “Bahane üretmek yerine Konya’nın sorunlarını tespit ederek çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bünyemizde oluşturduğumuz Politika İzleme Kurulu ile hemşehrilerimizin sorunları hakkında oluşturulan raporları kamuoyu ile paylaşıyoruz. Konya genelinde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na inanılmaz bir teveccüh var. Bir kısım bunu rahatça dillendirirken, birçok hemşehrimiz desteklerini özelde bizlerle paylaşıyor.”

 

“ANKET SONUÇLARI BAZILARINI KORKUTUYOR”

Son dönemde yapılan anketlerin kendilerine de ulaştığını söyleyen Ekici, ülke genelinde anket çalışması yapan birkaç şirketin saha izlenimleri ve gerçekte beklenen oy oranları ile ilgili görüşlerini aldıklarını ifade ederek “Olası bir erken seçimde herkesin traşı önüne dökülecektir. Sosyal medya ve basından yaptıkları algı oyunlarıyla, trol hesaplar üzerinden yapılan hakaretlerle vatandaşlarımızı yönlendirmeye çalışanların çok yakında zavallı durumuna düştüklerine hep birlikte tanık olacağız. Algı oyunu yapanlar da anket yaptırıyor. Bizim önümüzdeki anket sonuçlarının benzeri onlarda da mevcut. Son anketler bazılarını korkutuyor ama korku imparatorluğu kurmaya çalışanların bilinçaltında neler olduğunu tahmin edebiliyoruz” dedi.

 

“KONYA’DA ÖNEMLİ BİR LANSMAN YAPACAĞIZ”

İlçe Başkanları ile yapılan değerlendirme toplantısında alınan kararların ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da telekonferansla toplantıya katılarak büyük kongre öncesi saha çalışmalarında tüm ilçelerden önemli katkı beklediğini ifade ederek, bu hafta başlatılacak olan üye kampanyasının lansmanı için de Konya’ya geleceğini söyledi. Konya İl Başkanlığı olarak alınabilecek herhangi bir erken seçim kararına karşı da hazırlıklı olduklarını ifade eden Ekici, 1 Kasım’da yapılacak Büyük Kongre’nin ardından 1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren olası bir erken seçime tek başlarına katılmaya hak kazandıklarını da hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (