( (

İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezi Hizmete Hazır

Bölge 23.09.2021 - 14:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezi Hizmete Hazır

İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezi, 13-19 Eylül 2021 haftasında Konya’daki resmi kurumlar ve firmalardan oluşan 150 noktaya satış ziyaretleri gerçekleştirdi.
2021 Nisan ayı itibariyle 42K Organizasyon Yönetim Danışmanlık bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan İkonia Garden’daki yeni yapılanmanın ilk adımları olan kurumsal ziyaretler Konya’daki kamu sektörü ve özel sektör tarafından ilgiyle karşılandı. İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezi, toplam 20.000 m2 alana kurulan 6 adet kapalı salonu, 2 adet büyük kır bahçesi ve 3 adet açık otopark alanı ile Konya’daki birçok düğüne, davete ve etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sonbaharla birlikte düğün sezonunun hız kesmesi ile farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanan İkonia Garden’da, ulusal ve yerel sanatçıların konserleri, özel temalı geceler, toplantı ve fuar organizasyonları için hazırlıklara başlandı. İkonia Garden Genel Müdürü Ömer Faruk Er, kış dönemini de en hareketli ve verimli şekilde geçirmek için tüm ekibiyle beyin fırtınası yaptıklarını ve yeni fikirleri en kısa sürede hayata geçireceklerini ifade etti. İkonia Garden’da, tamamı turizm sektörü profesyonellerinden oluşan 15 kişilik geniş kadrosu ile Konya’da bir ilke imza atttıklarını belirten Er, tesisin en büyük artılarından birisinin hizmet kaliteleri olduğunun altını çizdi. İkonia Garden, klasik düğün salonu konseptinden farklı bir çizgide, “Her Şey Aşk’tan” sloganıyla otel kalitesinde hizmeti misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.
İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezi, 13-19 Eylül 2021 haftasında Konya’daki resmi kurumlar ve firmalardan oluşan 150 noktaya satış ziyaretleri gerçekleştirdi.

2021 Nisan ayı itibariyle 42K Organizasyon Yönetim Danışmanlık bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan İkonia Garden’daki yeni yapılanmanın ilk adımları olan kurumsal ziyaretler Konya’daki kamu sektörü ve özel sektör tarafından ilgiyle karşılandı.

İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezi, toplam 20.000 m2 alana kurulan 6 adet kapalı salonu, 2 adet büyük kır bahçesi ve 3 adet açık otopark alanı ile Konya’daki birçok düğüne, davete ve etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sonbaharla birlikte düğün sezonunun hız kesmesi ile farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanan İkonia Garden’da, ulusal ve yerel sanatçıların konserleri, özel temalı geceler, toplantı ve fuar organizasyonları için hazırlıklara başlandı. İkonia Garden Genel Müdürü Ömer Faruk Er, kış dönemini de en hareketli ve verimli şekilde geçirmek için tüm ekibiyle beyin fırtınası yaptıklarını ve yeni fikirleri en kısa sürede hayata geçireceklerini ifade etti. İkonia Garden’da, tamamı turizm sektörü profesyonellerinden oluşan 15 kişilik geniş kadrosu ile Konya’da bir ilke imza atttıklarını belirten Er, tesisin en büyük artılarından birisinin hizmet kaliteleri olduğunun altını çizdi.

İkonia Garden, klasik düğün salonu konseptinden farklı bir çizgide, “Her Şey Aşk’tan” sloganıyla otel kalitesinde hizmeti misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (