( (

İdlibe Yardım Tırı Çeltik’ten Dualarla Uğurlandı

Gündem 24.01.2020 - 12:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İdlibe Yardım Tırı Çeltik’ten Dualarla Uğurlandı

İHH İnsani yardım derneğinin yürüttüğü proje sonucu Suriye’deki kardeşlerimiz için Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe’nin hazırlatmış olduğu bir tır dolusu yardım kolileri İdlib’e Dualarla Uğurlandı
 Yardım kolilerinin olduğu tır  Çeltik Müftüsü Mehmet Ardiç, Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe  , İHH Çeltik temsilcisi, Zülgani Akbulut ve vatandaşlar  katılımıyla edilen dualar eşliğinde  İdlib’e uğurlandı. Bu yardım çalışmalarının devam edeceğini, belirten İHH Çeltik temsilcisi, Zülgani Akbulut bu projeye destek  veren  Çeltik  Kaymakamı Osman Sak Beye , Belediye Başkanı Ali Meşe Beye, tüm Çeltik halkına teşekkür etti.   Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe; “Çeltik halkının fedakârca gönül projelerinde yer aldığını belirterek, Yardımseverliğin  her zaman ön planda olan böyle bir milletin evladı olmaktan ne kadar mutlu olsak azdır.  Çeltik’li vatandaşlarımıza bu yardımlardan dolayı teşekkür ederim “dedi.
İHH İnsani yardım derneğinin yürüttüğü proje sonucu Suriye’deki kardeşlerimiz için Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe’nin hazırlatmış olduğu bir tır dolusu yardım kolileri İdlib’e Dualarla Uğurlandı

 Yardım kolilerinin olduğu tır  Çeltik Müftüsü Mehmet Ardiç, Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe  , İHH Çeltik temsilcisi, Zülgani Akbulut ve vatandaşlar  katılımıyla edilen dualar eşliğinde  İdlib’e uğurlandı. Bu yardım çalışmalarının devam edeceğini, belirten İHH Çeltik temsilcisi, Zülgani Akbulut bu projeye destek  veren  Çeltik  Kaymakamı Osman Sak Beye , Belediye Başkanı Ali Meşe Beye, tüm Çeltik halkına teşekkür etti.

  Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe; “Çeltik halkının fedakârca gönül projelerinde yer aldığını belirterek, Yardımseverliğin  her zaman ön planda olan böyle bir milletin evladı olmaktan ne kadar mutlu olsak azdır.  Çeltik’li vatandaşlarımıza bu yardımlardan dolayı teşekkür ederim “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (