( (

İcmal Gençlik Derneği'nden Gönül Gözü'ne Ziyaret

Bölge 06.08.2020 - 13:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İcmal Gençlik Derneği'nden Gönül Gözü'ne Ziyaret

İcmal Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Keskin ve BTP Konya İl Sekreteri Ahmet Kocaman,Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'i dernek binasında ziyaret etti.
Ziyaret de konuşan İcmal Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Keskin;Gönül Gözü Derneğinin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini beleirterek toplumsal bilinç ve milli hassasiyet çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğunuz faaliyetler için teşekkür ederim dedi.Bizde İcmal Gençlik Derneği olarak Milli Ekonomi Profösörü merhum Haydar Baş hocamızın fikirleri öncülüğünde  milli ve manevi değerlerine sahip çıkan , Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her yönüyle iyi tanıyan ve tanıtan ve Peygamberimize ve Ehl-i Beyt'ine sımsıkı sarılan ve sahip çıkan bir gençlik yetiştirme çabasındayız dedi.   Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek olrak kısıtlı imkanlarla birşeyler yapmaya çalışıyor hayır severler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyoruz.Konya da Milli bayramları ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hafızalarda canlı tutmak adına çeşitli etkinler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz dedi.   Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
İcmal Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Keskin ve BTP Konya İl Sekreteri Ahmet Kocaman,Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'i dernek binasında ziyaret etti.

Ziyaret de konuşan İcmal Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Keskin;Gönül Gözü Derneğinin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini beleirterek toplumsal bilinç ve milli hassasiyet çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğunuz faaliyetler için teşekkür ederim dedi.Bizde İcmal Gençlik Derneği olarak Milli Ekonomi Profösörü merhum Haydar Baş hocamızın fikirleri öncülüğünde  milli ve manevi değerlerine sahip çıkan , Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her yönüyle iyi tanıyan ve tanıtan ve Peygamberimize ve Ehl-i Beyt'ine sımsıkı sarılan ve sahip çıkan bir gençlik yetiştirme çabasındayız dedi.

 

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek olrak kısıtlı imkanlarla birşeyler yapmaya çalışıyor hayır severler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyoruz.Konya da Milli bayramları ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hafızalarda canlı tutmak adına çeşitli etkinler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz dedi.

 

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (