( (

Hüma Okullarından Barış Pınarı Harekatına’Tam Destek

Gündem 10.10.2019 - 22:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüma Okullarından Barış Pınarı Harekatına’Tam Destek

Hüma Okulları Dr.Mehmet Birekul, Barış Pınarı Harekatı’nı sonuna kadar desteklediklerini söyledi.
Hüma okulları kurucu yönetim Kurulu Başkanı Dr. Birekul,  Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatıyla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullandığını hatırlatarak, “Kahraman Türk Ordumuza ve Silahlı Kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Mevzu ülke olduğunda her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ifade eden Dr Mehmet Birekul, “Ordumuzun daha önceki operasyonlarda olduğu gibi Barış Pınarı Harekatında da başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye, bu harekatla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmaktadır. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan bu operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Esnaf Teşkilatı ve 55 bin esnaf ve sanatkarımızla devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Yüce Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize güç kuvvet versin, her türlü tehlikeden onları korusun, Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.
Hüma Okulları Dr.Mehmet Birekul, Barış Pınarı Harekatı’nı sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

Hüma okulları kurucu yönetim Kurulu Başkanı Dr. Birekul,  Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatıyla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullandığını hatırlatarak, “Kahraman Türk Ordumuza ve Silahlı Kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Mevzu ülke olduğunda her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ifade eden Dr Mehmet Birekul, “Ordumuzun daha önceki operasyonlarda olduğu gibi Barış Pınarı Harekatında da başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye, bu harekatla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmaktadır. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan bu operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Esnaf Teşkilatı ve 55 bin esnaf ve sanatkarımızla devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Yüce Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize güç kuvvet versin, her türlü tehlikeden onları korusun, Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (