( (

Hüma Okullarında LGS Semineri

Eğitim 08.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüma Okullarında LGS Semineri

 Hüma Okulları Lise müdürü Ahmet Can ve Ortaokul Müdürü Yavuz Karakaş’ın sunduğu, velilerin katılımıyla gerçekleşen bu seminerde; “LGS’yi nasıl okumalıyız?, LGS bir son mu yoksa yeni bir başlangıç mı?, lise eğitiminin içeriği nedir?, kişilik değişimi lise eğitimini ne kadar etkiler?, lise döneminde büyüme ve aile, lisede sosyal yaşam ve akran ilişkileri, üniversite yol haritası gibi konu başlıkları anlatıldı. Tüm bunların yanı sıra lise seçimi yaparken öğrenciler nelere dikkat etmeli ve neleri göz önünde bulundurmalı sorularını da cevapsız bırakmadılar. Hem LGS sonrası süreci anlattılar hem de öğrencilerin lise hayatında karşılaşabilecekleri akademik ve psikolojik sorunlardan bahsedip katılımcıları aydınlattılar. Öğrencilerimize Faydalı Olmak Adına Elimizden Geleni Yapıyoruz Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul semireni değerlendirerek, “Öğrencilerimize faydalı olmak adına elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu zorlu süreçte hiçbir öğrencimizi ve velimizi yalnız bırakmamaya, onlara yol gösterici olmaya ve doğru bir geleceğe adım atmaları için zemin hazırlama çabası içindeyiz. Bizim tek gayemiz eğitim vermektir ve bu gayemizi gerçekleştirmek için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz LGS’ de doğru tercih yapabilmeleri, istek ve beklentilerini karşılamak için mutlaka uzmanlarını dinlemek gerekiyor. Okulumuzdaki uzmanlarımız öğrencilerimize LGS tercihlerinde yardımcı olmaktır.” dedi. Veliler tarafından büyük beğeni toplayan Seminerin son aşamasında ise, veliler merak ettikleri soruları uzmanlara sorup akıllarındaki sorulara cevap buldular. Tüm velilere Hüma Okulları PDR koordinatörlüğü tarafından hazırlanan kitapçıklar hediye edildi.

 Hüma Okulları Lise müdürü Ahmet Can ve Ortaokul Müdürü Yavuz Karakaş’ın sunduğu, velilerin katılımıyla gerçekleşen bu seminerde; “LGS’yi nasıl okumalıyız?, LGS bir son mu yoksa yeni bir başlangıç mı?, lise eğitiminin içeriği nedir?, kişilik değişimi lise eğitimini ne kadar etkiler?, lise döneminde büyüme ve aile, lisede sosyal yaşam ve akran ilişkileri, üniversite yol haritası gibi konu başlıkları anlatıldı. Tüm bunların yanı sıra lise seçimi yaparken öğrenciler nelere dikkat etmeli ve neleri göz önünde bulundurmalı sorularını da cevapsız bırakmadılar. Hem LGS sonrası süreci anlattılar hem de öğrencilerin lise hayatında karşılaşabilecekleri akademik ve psikolojik sorunlardan bahsedip katılımcıları aydınlattılar.


Öğrencilerimize Faydalı Olmak Adına Elimizden Geleni Yapıyoruz


Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul semireni değerlendirerek, “Öğrencilerimize faydalı olmak adına elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu zorlu süreçte hiçbir öğrencimizi ve velimizi yalnız bırakmamaya, onlara yol gösterici olmaya ve doğru bir geleceğe adım atmaları için zemin hazırlama çabası içindeyiz. Bizim tek gayemiz eğitim vermektir ve bu gayemizi gerçekleştirmek için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz LGS’ de doğru tercih yapabilmeleri, istek ve beklentilerini karşılamak için mutlaka uzmanlarını dinlemek gerekiyor. Okulumuzdaki uzmanlarımız öğrencilerimize LGS tercihlerinde yardımcı olmaktır.” dedi.


Veliler tarafından büyük beğeni toplayan Seminerin son aşamasında ise, veliler merak ettikleri soruları uzmanlara sorup akıllarındaki sorulara cevap buldular. Tüm velilere Hüma Okulları PDR koordinatörlüğü tarafından hazırlanan kitapçıklar hediye edildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (