( (

Hüma Okulları’ndan Dr. Ahmet Ergin’e Ziyaret

Eğitim 27.07.2020 - 15:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüma Okulları’ndan Dr. Ahmet Ergin’e Ziyaret

Özel Hüma Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Hüma Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can ile Dr. Ahmet Ergin, eğitim alanında ve sağlık alanında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Can, konuşmasında “Okulumuz Hüma Uzaktan Eğitim Merkezi (H-UZEM) ile öğrencilerine her zaman ulaşabilmeyi başarmıştır. Bizler bu dönemde evde kaldık ama eğitim öğretimden geri kalmadık. Öngörülü davranışımız sebebi ile bu süreci verimli bir şekilde atlattık. Ancak yüz yüze eğitime alışkın bir toplum olarak elbette öğrencilerimizi de çok özledik. 17 Ağustos’ta başlayacak olan telafi eğitimimizle kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yaşanan olumsuzluklar bizlere bazı şeylerin değerini daha çok bilmemiz gerektiğini öğretti. Aslında hayattan aldığımız dersler de eğitimin bir parçası. O nedenle bardağa dolu tarafından bakalım ve öğrendiklerimiz ile yeni bir başlangıç yapalım.” dedi. Konuşmasında tüm sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı minnet duyduğunu belirten Hüma Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can, misafirperverliği için Dr. Ahmet Ergin’e de teşekkürlerini iletti. Dr. Ergin, Hüma Okulları’nın Konya’da fark yaratan eğitim modelini ve anlayışını takip ettiğini söylerken, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Eğitim ve sağlık sektörünün iş birliği içinde çalışmasının önemine vurgu yaptı. Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ve sohbetin ardından son buldu.
Özel Hüma Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Hüma Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can ile Dr. Ahmet Ergin, eğitim alanında ve sağlık alanında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Can, konuşmasında “Okulumuz Hüma Uzaktan Eğitim Merkezi (H-UZEM) ile öğrencilerine her zaman ulaşabilmeyi başarmıştır. Bizler bu dönemde evde kaldık ama eğitim öğretimden geri kalmadık. Öngörülü davranışımız sebebi ile bu süreci verimli bir şekilde atlattık. Ancak yüz yüze eğitime alışkın bir toplum olarak elbette öğrencilerimizi de çok özledik. 17 Ağustos’ta başlayacak olan telafi eğitimimizle kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yaşanan olumsuzluklar bizlere bazı şeylerin değerini daha çok bilmemiz gerektiğini öğretti. Aslında hayattan aldığımız dersler de eğitimin bir parçası. O nedenle bardağa dolu tarafından bakalım ve öğrendiklerimiz ile yeni bir başlangıç yapalım.” dedi. Konuşmasında tüm sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı minnet duyduğunu belirten Hüma Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can, misafirperverliği için Dr. Ahmet Ergin’e de teşekkürlerini iletti. Dr. Ergin, Hüma Okulları’nın Konya’da fark yaratan eğitim modelini ve anlayışını takip ettiğini söylerken, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Eğitim ve sağlık sektörünün iş birliği içinde çalışmasının önemine vurgu yaptı.

Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ve sohbetin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (