( (

Ali İhsan Dayıoğlugil’de İstiklal Marşı Coşkusu Var

Eğitim 20.03.2023 - 15:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 16:49
 

Ali İhsan Dayıoğlugil’de İstiklal Marşı Coşkusu Var

İlkokullararası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında Meram İlçe birincisi olan Rumeysa Işık E-eğitim öğretim gördüğü Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulunda mutluluk kaynağı oldu.
Eğitimci kadrosu olarak, gelecek nesillerin, müfredat çerçevesinde en iyi şekilde yetişmesine gayret gösterdiklerini söyleyen Okul Müdürü Ekrem Teke “Bağımsızlığımızın en güzel ifadesi olan Milli Marşımızı güzel okuma yarışmasında 4 D sınıfı öğrencimiz Rümeysa Işık ilçe birincisi olarak okulumuzu en güzel şekilde temsil etmiştir. Öğrencimizi, öğretmeni İnci Bulut ve sınıf öğretmeni Necla Handemir hanımefendileri bu başarıdan ötürü kutluyoruz” dedi.   Okul Müdürü Teke, İstiklal Marşı birincisi Rumeysa Işık’ın bu başarısıyla diğer öğrencilere de ışık olması temennisinde bulunarak “Her başarı bir sonraki başarıya temel oluşturur. Bu başarının da yenilerinin müjdecisi olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.
İlkokullararası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında Meram İlçe birincisi olan Rumeysa Işık E-eğitim öğretim gördüğü Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulunda mutluluk kaynağı oldu.

Eğitimci kadrosu olarak, gelecek nesillerin, müfredat çerçevesinde en iyi şekilde yetişmesine gayret gösterdiklerini söyleyen Okul Müdürü Ekrem Teke “Bağımsızlığımızın en güzel ifadesi olan Milli Marşımızı güzel okuma yarışmasında 4 D sınıfı öğrencimiz Rümeysa Işık ilçe birincisi olarak okulumuzu en güzel şekilde temsil etmiştir. Öğrencimizi, öğretmeni İnci Bulut ve sınıf öğretmeni Necla Handemir hanımefendileri bu başarıdan ötürü kutluyoruz” dedi.

 

Okul Müdürü Teke, İstiklal Marşı birincisi Rumeysa Işık’ın bu başarısıyla diğer öğrencilere de ışık olması temennisinde bulunarak “Her başarı bir sonraki başarıya temel oluşturur. Bu başarının da yenilerinin müjdecisi olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (