( (

Hülya Nur İle Hasan Mutluluğa İlk Adımı Attılar

Yaşam 26.09.2019 - 23:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hülya Nur İle Hasan Mutluluğa İlk Adımı Attılar

Konya Ticaret Borsası Özel Kalem ve Basın Müşaviri Hasan Ayhan ve Hülya Nur Yağcıoğlu, düzenlenen nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.
Meliha ve İbrahim Ayhan çiftinin oğlu Hasan Ayhan ile Dilber ve Teyfik Yağcıoğlu çiftinin kızı Hülya Nur Yağcığolı, Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezinde düzenlenen nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attı.   misafirlerini kapıda karşılayan Yağcıoğlu ve Ayhan aileleri, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti. Çiftlerin yüzükleri aile büyükleri tarafından takılırken, Nişan törenine çok sayıda misafir katıldı. İlahi ve dualarla gerçekleştirilen nişan merasimini Hasan Ayhan'ın gazeteci arkadaşları da yalınız bırakmadı. İpekyolu Medya ailesi olarak bizler de sevgili Hasan ve Hülya Nur  kardeşlerimize  bir Ömür boyu mutluluklar dileriz.
Konya Ticaret Borsası Özel Kalem ve Basın Müşaviri Hasan Ayhan ve Hülya Nur Yağcıoğlu, düzenlenen nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Meliha ve İbrahim Ayhan çiftinin oğlu Hasan Ayhan ile Dilber ve Teyfik Yağcıoğlu çiftinin kızı Hülya Nur Yağcığolı, Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezinde düzenlenen nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

misafirlerini kapıda karşılayan Yağcıoğlu ve Ayhan aileleri, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti.

Çiftlerin yüzükleri aile büyükleri tarafından takılırken, Nişan törenine çok sayıda misafir katıldı. İlahi ve dualarla gerçekleştirilen nişan merasimini Hasan Ayhan'ın gazeteci arkadaşları da yalınız bırakmadı.

İpekyolu Medya ailesi olarak bizler de sevgili Hasan ve Hülya Nur  kardeşlerimize  bir Ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (