( (

TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran Güven Tazeledi

Turizm 07.03.2023 - 13:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran Güven Tazeledi

Konya Turizm İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) 2. Olağan Genel Gurulunu gerçekleştirerek ‘Seda Kuşvuran ile devam‘ kararı aldı.
Konya Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) kurucu üyelerinden NEY OTEL’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen genel kurulda; Başkanı Seda Kuşvuran kürsüye çıkarak, derneğin kuruluşundan bu yana yürütülen faaliyetlerinden bahsederken şu ifadelere yer verdi: “2017 senesinin sonunda kurulan derneğimiz ilk sene iyi bir yapılanma ile güzel işlere imza attı. Hemen sonrasında gelen pandemi döneminde en ağır sınavını veren meslektaşlarımızla sürekli istişare ile iletişimde kalmaya çalıştık. Pandemi sürecinde katıldığımız toplantılardan çıkan neticeleri üyelerimize aktardık. Üyelerimizin dertlerini sıkıntılarını dinleyerek bunları da yetkili mercilere ilettik. Yine pandemi sürecinde 2020 senesinde Mevlana Kalkınma Ajansı ( MEVKA ) nın açmış olduğu 6.dönem teknik destek programı kapsamında ‘’ Beyşehir Konaklama Sektörü Ön Fizibilete Raporunun Hazırlanması’’ projesine hak kazanarak,  başarılı bir şekilde MEVKA ile ortak olarak yürüttük. Yine Konya Valiliğimiz tarafından ‘’ İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun ‘’ yeniden oluşturulması sürecine eşlik ederek, derneğimizin bu kurulda görev almasını sağladık. Üye sayımızın artırılmasına yönelik çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi yaparak yeni dönemde daha güçlü bir TURİDER olması için çalışmalarımızı sürdürdük. Yine pandemi sürecinde şehrimizin dijital ortamda tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla Belgesel yapımcısı Sn. Coşkun ARAL ve ekibini Konya’da misafir ettik. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediyemize ve Turizm Şubesine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Coşkun Bey’in bu seyahatinde çektiği 4 adet Konya belgeseli dijital ortamda ve kendi kanalında çok ca seyredildi ve hala tıklanmaya devam etmektedir. Yeni dönemde olağan genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize ve başkanlık görevini yeniden tevdii eden yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Bu dönem; güzel şehrimiz Konya’mıza 12 ay sürdürülebilir turizm anlayışıyla daha başarılı verimli bereketli işler yapabileceğimizi umut ediyoruz. Biz bilinci ile tüm sektör temsilcilerimizin güç birlikteliği ile bölgemize, güzel Konya’mıza ve sektörümüze ve TURİDER’e değer katacağımıza inanıyoruz. Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri ERSOY tarafından bu senin Mevlana yılı ilan edilmesi ile şehrimizde birçok etkinlik gerçekleşecektir. Biz de TURİDER olarak bu sene yerel yönetimlerimizle iş birlikteliği içerisinde gerekli çalışmalara tam destek olacağız. Mevlana yılı olması sebebiyle kendi ürettiğimiz projelerimiz için çalışmalara hızla başlayacağız. Yeni dönemin Konya turizmine hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” Dedi.
Konya Turizm İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) 2. Olağan Genel Gurulunu gerçekleştirerek ‘Seda Kuşvuran ile devam‘ kararı aldı.

Konya Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) kurucu üyelerinden NEY OTEL’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen genel kurulda; Başkanı Seda Kuşvuran kürsüye çıkarak, derneğin kuruluşundan bu yana yürütülen faaliyetlerinden bahsederken şu ifadelere yer verdi:

“2017 senesinin sonunda kurulan derneğimiz ilk sene iyi bir yapılanma ile güzel işlere imza attı. Hemen sonrasında gelen pandemi döneminde en ağır sınavını veren meslektaşlarımızla sürekli istişare ile iletişimde kalmaya çalıştık. Pandemi sürecinde katıldığımız toplantılardan çıkan neticeleri üyelerimize aktardık. Üyelerimizin dertlerini sıkıntılarını dinleyerek bunları da yetkili mercilere ilettik. Yine pandemi sürecinde 2020 senesinde Mevlana Kalkınma Ajansı ( MEVKA ) nın açmış olduğu 6.dönem teknik destek programı kapsamında ‘’ Beyşehir Konaklama Sektörü Ön Fizibilete Raporunun Hazırlanması’’ projesine hak kazanarak,  başarılı bir şekilde MEVKA ile ortak olarak yürüttük. Yine Konya Valiliğimiz tarafından ‘’ İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun ‘’ yeniden oluşturulması sürecine eşlik ederek, derneğimizin bu kurulda görev almasını sağladık. Üye sayımızın artırılmasına yönelik çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi yaparak yeni dönemde daha güçlü bir TURİDER olması için çalışmalarımızı sürdürdük. Yine pandemi sürecinde şehrimizin dijital ortamda tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla Belgesel yapımcısı Sn. Coşkun ARAL ve ekibini Konya’da misafir ettik. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediyemize ve Turizm Şubesine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Coşkun Bey’in bu seyahatinde çektiği 4 adet Konya belgeseli dijital ortamda ve kendi kanalında çok ca seyredildi ve hala tıklanmaya devam etmektedir. Yeni dönemde olağan genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize ve başkanlık görevini yeniden tevdii eden yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Bu dönem; güzel şehrimiz Konya’mıza 12 ay sürdürülebilir turizm anlayışıyla daha başarılı verimli bereketli işler yapabileceğimizi umut ediyoruz. Biz bilinci ile tüm sektör temsilcilerimizin güç birlikteliği ile bölgemize, güzel Konya’mıza ve sektörümüze ve TURİDER’e değer katacağımıza inanıyoruz. Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri ERSOY tarafından bu senin Mevlana yılı ilan edilmesi ile şehrimizde birçok etkinlik gerçekleşecektir. Biz de TURİDER olarak bu sene yerel yönetimlerimizle iş birlikteliği içerisinde gerekli çalışmalara tam destek olacağız. Mevlana yılı olması sebebiyle kendi ürettiğimiz projelerimiz için çalışmalara hızla başlayacağız. Yeni dönemin Konya turizmine hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (