( (

“Hoş Geldin Bebek” Ziyaretleri Devam Ediyor

Bölge 24.06.2022 - 12:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

“Hoş Geldin Bebek” Ziyaretleri Devam Ediyor

İlçedeki yeni doğan bebekleri ve ailelerini yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında 4 bininci bebeği hediyelerle karşıladı. Yenilenen ve bir bebeğin 0-2 aylık dönem içerisinde ihtiyaç duyabileceği tüm malzemeleri barındıran hediye setini takdim eden Zehra Çalık, aileyi tebrik ederek minik bebeğe sağlıklı bir gelecek diledi.
Beylikdüzü Belediyesi’nin 2015 yılında başlattığı “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri devam ediyor. Yeni doğan bebeklerin ailelerine ziyaretler gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, bu kez 4 bininci bebeği hediyelerle karşıladı. Zehra Çalık, Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Esmer, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şeyma Yemişli’nin gerçekleştirdiği ziyarette, minik Ömer Salih’e yeni doğan bebek seti hediye edildi. Zehra Çalık, minik bebeğe uzun ve sağlıklı bir ömür temennisinde bulunarak aileye iyi dileklerini iletti.   “Hoş Geldin Bebek” setleri yenilendi   Yeni doğan bebek setinin yenilendiğini belirten Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Esmer, “7 yıldır sürdürdüğümüz projemizde toplam 4 bin bebeğimizin ailesine ‘Hoş Geldin Bebek’ paketimizden teslim ettik. Ailelerin ekonomisine katkı sunmak amacıyla yenilemiş olduğumuz setlere, yeni doğan bir bebeğin 0-2 aylık dönem içerisinde ihtiyaç duyabileceği tüm malzemeleri yerleştirdik. Setlerimizde;  hastane çıkış seti, zıbın takımları, tırnak makası, biberon, derece, ıslak mendil ve bebek bezi gibi malzemelerin yanı sıra emzirme önlüğü ve göğüs pedi gibi annelerin kullanacağı eşyalar da bulunuyor.” şeklinde konuştu.   Ailelere bilgilendirmeler yapılıyor     Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ziyaretlerde çeşitli bilgilendirmelerde de bulunduğunu belirten Esmer, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde lohusa bir annenin doğum sonrası yaşamına ve bebeğe adapte olmasını kolaylaştırması adına lohusalıkta beslenme, meme sağlığı, emzirme eğitimi, bebek bakımı, anne sağlığı ve perine bakımı gibi konularda eğitimler de veriyoruz. Hamileliğinin 8. ayında olan veya yeni doğan bebekli aileler, 444 09 39 çağrı merkezimizden 2324 ve 2335 numaralı dahililerimiz üzerinden randevu alabilir.” ifadelerini kullandı.
İlçedeki yeni doğan bebekleri ve ailelerini yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında 4 bininci bebeği hediyelerle karşıladı. Yenilenen ve bir bebeğin 0-2 aylık dönem içerisinde ihtiyaç duyabileceği tüm malzemeleri barındıran hediye setini takdim eden Zehra Çalık, aileyi tebrik ederek minik bebeğe sağlıklı bir gelecek diledi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin 2015 yılında başlattığı “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri devam ediyor. Yeni doğan bebeklerin ailelerine ziyaretler gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, bu kez 4 bininci bebeği hediyelerle karşıladı. Zehra Çalık, Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Esmer, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şeyma Yemişli’nin gerçekleştirdiği ziyarette, minik Ömer Salih’e yeni doğan bebek seti hediye edildi. Zehra Çalık, minik bebeğe uzun ve sağlıklı bir ömür temennisinde bulunarak aileye iyi dileklerini iletti.

 

“Hoş Geldin Bebek” setleri yenilendi

 

Yeni doğan bebek setinin yenilendiğini belirten Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Esmer, “7 yıldır sürdürdüğümüz projemizde toplam 4 bin bebeğimizin ailesine ‘Hoş Geldin Bebek’ paketimizden teslim ettik. Ailelerin ekonomisine katkı sunmak amacıyla yenilemiş olduğumuz setlere, yeni doğan bir bebeğin 0-2 aylık dönem içerisinde ihtiyaç duyabileceği tüm malzemeleri yerleştirdik. Setlerimizde;  hastane çıkış seti, zıbın takımları, tırnak makası, biberon, derece, ıslak mendil ve bebek bezi gibi malzemelerin yanı sıra emzirme önlüğü ve göğüs pedi gibi annelerin kullanacağı eşyalar da bulunuyor.” şeklinde konuştu.

 

Ailelere bilgilendirmeler yapılıyor  

 

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ziyaretlerde çeşitli bilgilendirmelerde de bulunduğunu belirten Esmer, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde lohusa bir annenin doğum sonrası yaşamına ve bebeğe adapte olmasını kolaylaştırması adına lohusalıkta beslenme, meme sağlığı, emzirme eğitimi, bebek bakımı, anne sağlığı ve perine bakımı gibi konularda eğitimler de veriyoruz. Hamileliğinin 8. ayında olan veya yeni doğan bebekli aileler, 444 09 39 çağrı merkezimizden 2324 ve 2335 numaralı dahililerimiz üzerinden randevu alabilir.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (