( (

Hizmet Eşit ve Adil Olmalı.

Siyaset 15.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hizmet Eşit ve Adil Olmalı.

        Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar ve Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam, Meram İlçe Başkanı Şuayip Koçak, Meclis Üyesi Adayları il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çomaklı ve Kaşınhanı mahallelerine ziyarette bulundu. Burada vatandaşlarla görüşen Uyar ve Saydam vatandaşın Millî Görüş belediyeciliğini aradığını belirttiler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar “hükümetin hem merkezi hem de yerelde yaptığı tahribatı örtmek için gündem saptırdığını ve vatandaşın yönünü o tarafa çekmeye çalıştığını” belirtti.        Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar ‘’Belediye Başkanı seçildiklerinde üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını bu mahallelerimizin de hizmeti gerektiği gibi almaları için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Kaşınhanı mahallemiz havucuyla ünlü. Buradaki üretimin artırılması, depolanması ve pazarlanması için vatandaşımızın işinin kolaylaştırılması adına gereken destek, tesis, ulaşım altyapı vs. ne gerekiyorsa yapacaklarını, bu ürünün Konya için de çok büyük bir kazanım olduğunu’’ belirtti. Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam ise burada yaptığı açıklamada;      Çomaklı ve Kaşınhanı mahallelerinin ihmal edilmiş. Bu açıkça görülüyor ama hükümet gündem saptırarak vatandaşın asıl problemlerini unutturmaya çalışıyor. Hizmetlerin eşit ve adil bir şekilde getirilmesi gerekir. Çomaklı’da, Kaşınhanı’nda oturan vatandaşımızda Melik şah mahallemizde oturan vatandaşımızda bir oy veriyor. Bu sebeple herkese, her bölgeye eşit ve dengeli hizmet gitmesi gerekir dedi. Modern bir zamanda yaşadığımızı ancak şehir merkezimize en yakın mahallelerimizin bile hizmetten mahrum bırakıldığını belirtti. Bu bölgelere gitmeyen hizmet buradan şehir merkezine göçü hızlandırır. Bu da belli bölgelerin yoğunluğunu artırarak her yönüyle problemlerini artırır. Biz herkese ve her bölgeye eşit ve dengeli bir şekilde hizmet götüreceğiz dedi.

        Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar ve Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam, Meram İlçe Başkanı Şuayip Koçak, Meclis Üyesi Adayları il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çomaklı ve Kaşınhanı mahallelerine ziyarette bulundu. Burada vatandaşlarla görüşen Uyar ve Saydam vatandaşın Millî Görüş belediyeciliğini aradığını belirttiler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar “hükümetin hem merkezi hem de yerelde yaptığı tahribatı örtmek için gündem saptırdığını ve vatandaşın yönünü o tarafa çekmeye çalıştığını” belirtti.


       Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar ‘’Belediye Başkanı seçildiklerinde üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını bu mahallelerimizin de hizmeti gerektiği gibi almaları için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Kaşınhanı mahallemiz havucuyla ünlü. Buradaki üretimin artırılması, depolanması ve pazarlanması için vatandaşımızın işinin kolaylaştırılması adına gereken destek, tesis, ulaşım altyapı vs. ne gerekiyorsa yapacaklarını, bu ürünün Konya için de çok büyük bir kazanım olduğunu’’ belirtti.


Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam ise burada yaptığı açıklamada;


     Çomaklı ve Kaşınhanı mahallelerinin ihmal edilmiş. Bu açıkça görülüyor ama hükümet gündem saptırarak vatandaşın asıl problemlerini unutturmaya çalışıyor. Hizmetlerin eşit ve adil bir şekilde getirilmesi gerekir. Çomaklı’da, Kaşınhanı’nda oturan vatandaşımızda Melik şah mahallemizde oturan vatandaşımızda bir oy veriyor. Bu sebeple herkese, her bölgeye eşit ve dengeli hizmet gitmesi gerekir dedi. Modern bir zamanda yaşadığımızı ancak şehir merkezimize en yakın mahallelerimizin bile hizmetten mahrum bırakıldığını belirtti. Bu bölgelere gitmeyen hizmet buradan şehir merkezine göçü hızlandırır. Bu da belli bölgelerin yoğunluğunu artırarak her yönüyle problemlerini artırır. Biz herkese ve her bölgeye eşit ve dengeli bir şekilde hizmet götüreceğiz dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (