( (

‘Hiçbir Şey Olmamış İse Kesinlikle Bir Şey Oldu’... AK Parti’li Yavuz: Böyle Bir Sözüm Varsa İstifa Edeceğim

Siyaset 10.02.2020 - 12:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

‘Hiçbir Şey Olmamış İse Kesinlikle Bir Şey Oldu’... AK Parti’li Yavuz: Böyle Bir Sözüm Varsa İstifa Edeceğim

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yenilenen İstanbul belediye başkanlığı seçimi sırasında söylediği “Hiçbir şey olmamış kesinlikle bir şey oldu” sözleri hakkında, “Bana birisi ispat etsin, ben istifaedeceğim” dedi.
Yüksek Seçim Kurulu, sandık kurulu başkanları ve sandık görevlilerinin “kamu görevlisi olmaması nedeniyle” 31 Mart İstanbul seçimlerini iptal etmişti.  Yenilenen seçimin galibi Ekrem İmamoğlu olurken, seçim döneminde AK Parti’li Yavuz’un kullandığı bir cümle seçim sürecine damga vurmuştu. “BİRİSİ İSPAT ETSİN, İSTİFA EDECEĞİM” Seçim sürecinde kullandığı “Hiçbir şey olmamış ise, biz diyoruz ki kesinlikle bir şeyler oldu” sözünün CHP tarafından üretildiğini iddia eden Yavuz, böyle bir sözün olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı;   * Ne oluyor bilmiyorum hani bana atfedilen meşhur bir söz var ya; hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu diye. Bunu da CHP’liler üretti, ben ses çıkartmıyorum diye bakmayın. * Burada da söylüyorum eğer benim böyle bir sözüm varsa, gocunduğum için söylemiyorum çok da hoşuma gidiyor ve gıda da alıyorum açıkçası. * Çünkü bunlarla uğraşsınlar yani sakız lazım, biz de işimizi yapalım. Ama bunu kendileri ürettiler, yok böyle bir söz. * Bana birisi ispat etsin, ben istifa edeceğim. Ama eğer CHP ispat edemeyecek ise ve istifa edeceklerse onlardan bir tane ayakta kalmaz, hepsi düşmüş olur. AK PARTİ’Lİ YAVUZ NE DEMİŞTİ? 31 Mart İstanbul seçimlerinin iptali sonrası 6 Mayıs tarihinde kameraların karşısına geçen AK Parti’li Yavuz, “Hiçbir şey olmamış ise, biz diyoruz ki kesinlikle bir şeyler oldu. Sizin kusurunuz yok muydu? Kabul edelim, bizim de, sayın cumhurbaşkanımız da açıkladılar. Bir parça kusurumuz olabilir, bence de bir parça kusurumuz vardı” demişti. İşte AK Parti’li Yavuz’un o konuşması:
AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yenilenen İstanbul belediye başkanlığı seçimi sırasında söylediği “Hiçbir şey olmamış kesinlikle bir şey oldu” sözleri hakkında, “Bana birisi ispat etsin, ben istifaedeceğim” dedi.

Yüksek Seçim Kurulu, sandık kurulu başkanları ve sandık görevlilerinin “kamu görevlisi olmaması nedeniyle” 31 Mart İstanbul seçimlerini iptal etmişti.  Yenilenen seçimin galibi Ekrem İmamoğlu olurken, seçim döneminde AK Parti’li Yavuz’un kullandığı bir cümle seçim sürecine damga vurmuştu.

“BİRİSİ İSPAT ETSİN, İSTİFA EDECEĞİM”

Seçim sürecinde kullandığı “Hiçbir şey olmamış ise, biz diyoruz ki kesinlikle bir şeyler oldu” sözünün CHP tarafından üretildiğini iddia eden Yavuz, böyle bir sözün olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı;

 

* Ne oluyor bilmiyorum hani bana atfedilen meşhur bir söz var ya; hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu diye. Bunu da CHP’liler üretti, ben ses çıkartmıyorum diye bakmayın.

* Burada da söylüyorum eğer benim böyle bir sözüm varsa, gocunduğum için söylemiyorum çok da hoşuma gidiyor ve gıda da alıyorum açıkçası.

* Çünkü bunlarla uğraşsınlar yani sakız lazım, biz de işimizi yapalım. Ama bunu kendileri ürettiler, yok böyle bir söz.

* Bana birisi ispat etsin, ben istifa edeceğim. Ama eğer CHP ispat edemeyecek ise ve istifa edeceklerse onlardan bir tane ayakta kalmaz, hepsi düşmüş olur.

AK PARTİ’Lİ YAVUZ NE DEMİŞTİ?

31 Mart İstanbul seçimlerinin iptali sonrası 6 Mayıs tarihinde kameraların karşısına geçen AK Parti’li Yavuz, “Hiçbir şey olmamış ise, biz diyoruz ki kesinlikle bir şeyler oldu. Sizin kusurunuz yok muydu? Kabul edelim, bizim de, sayın cumhurbaşkanımız da açıkladılar. Bir parça kusurumuz olabilir, bence de bir parça kusurumuz vardı” demişti.

İşte AK Parti’li Yavuz’un o konuşması:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (