( (

Hemoroid ve Kıl Dönmesinden Lazer Tedavi İle Kurtulun

Sağlık 01.12.2020 - 22:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hemoroid ve Kıl Dönmesinden Lazer Tedavi İle Kurtulun

Özel Büyükşehir Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Şenay Uysal Sürücü, hemoroid ve kıl dönmesine karşı ameliyata gerek kalmadan ağrısız ve kanamasız çözüm yolu sunduklarını söyledi.
Lazer tedavi yöntemi ile ağrısız ve kanamasız şekilde hemoroid ve kıl dönmesi hastalığından kurtulun. Aynı gün içerisinde gündelik hayatınıza devam edin. Özel Büyükşehir Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Şenay Uysal Sürücü, hemoroid ve kıl dönmesi hastalığına karşı uygulamış oldukları tedavi ile ilgili bilgiler verdi. Sürücü,  kış aylarında hareketsizliğin artması sonucunda yaşanan kabızlıkların hemoroid hastalığını tetiklediğini ve uzun süre oturmanın da kıl dönmesi şikâyetlerinde artışa neden olduğunu söyledi. Sürücü, “Uygulamış olduğumuz lazer tedavi yöntemi ile hemoroid ve kıl dönmesine karşı ameliyata gerek kalmadan ağrısız ve kanamasız bir çözüm yolu sunmaktayız. Ayrıca bu yöntem sayesinde hastanede yatmaya gerek kalmadan hastalarımızı tedavi etmekte ve gündelik hayatlarına hızla geri dönmesini sağlamaktayız.” dedi.
Özel Büyükşehir Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Şenay Uysal Sürücü, hemoroid ve kıl dönmesine karşı ameliyata gerek kalmadan ağrısız ve kanamasız çözüm yolu sunduklarını söyledi.

Lazer tedavi yöntemi ile ağrısız ve kanamasız şekilde hemoroid ve kıl dönmesi hastalığından kurtulun. Aynı gün içerisinde gündelik hayatınıza devam edin.

Özel Büyükşehir Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Şenay Uysal Sürücü, hemoroid ve kıl dönmesi hastalığına karşı uygulamış oldukları tedavi ile ilgili bilgiler verdi.

Sürücü,  kış aylarında hareketsizliğin artması sonucunda yaşanan kabızlıkların hemoroid hastalığını tetiklediğini ve uzun süre oturmanın da kıl dönmesi şikâyetlerinde artışa neden olduğunu söyledi. Sürücü, “Uygulamış olduğumuz lazer tedavi yöntemi ile hemoroid ve kıl dönmesine karşı ameliyata gerek kalmadan ağrısız ve kanamasız bir çözüm yolu sunmaktayız. Ayrıca bu yöntem sayesinde hastanede yatmaya gerek kalmadan hastalarımızı tedavi etmekte ve gündelik hayatlarına hızla geri dönmesini sağlamaktayız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (