( (

Hatice Dilara Yayla Avukatlık Mesleğine İlk Adımını Attı

Magazin 14.09.2020 - 17:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hatice Dilara Yayla Avukatlık Mesleğine İlk Adımını Attı

Konya’da Haftalık Yayınlanan Üretici Haber Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İmdat Yayla’nın kızı Hatice Dilara Yayla avukatlık mesleğine ilk adımını attı. Konya Barosu’nda düzenlenen törende avukatlık cübbesini giyen Hatice Dilara Yayla’ya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ başarı dileklerinde bulundu.
Törende, Hatice Dilara Yayla’ya Avukatlık Ruhsatnamesini veren Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, “Yolun bahtın açık olsun. Bundan sonraki hayatında hukuk, ahlak ve kurallarından ayrılmayacağına eminiz. Konya Barosu savunma mesleği iyi bir nefer kazandı. Tekrar yürekten başarılar diliyor, her şeyin gönlünce olmasını temenni ediyorum” dedi.   Avukatlık ruhsatnamesini aldıktan sonra avukatlık yemini eden Hatice Dilara Yayla ise, “Hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağıma namusum ve vicdanım üzerine ant içerim. Bu süreçte sürekli yanımda olan ve desteğini benden esirgemeyen aileme teşekkür ederim. Bu durakta yollarımızın kesiştiği gerek hukuki bilgisi gerek hayat deneyimleriyle yoluma ışık olan Avukat Emek Şanlı’ya ve Merve Erdil’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.   Hatice Dilara Yayla’ya avukatlık cübbesini giydiren Av. Emek Şanlı ise şunları söyledi; “ 8 yıldır uzlaştırmacı avukat olarak Konya’da savunma mesleğini icra ediyorum. Avukat olarak Konya’da Hatice Dilara Yayla’nın meslektaşı olmaktan gurur duymakla birlikte cübbesini giyme onurunu da bana verdiği için çok teşekkür ederim. Kalbi ve kendisi gibi güzel başarılara imza atmasını istiyorum.”
Konya’da Haftalık Yayınlanan Üretici Haber Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İmdat Yayla’nın kızı Hatice Dilara Yayla avukatlık mesleğine ilk adımını attı. Konya Barosu’nda düzenlenen törende avukatlık cübbesini giyen Hatice Dilara Yayla’ya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ başarı dileklerinde bulundu.

Törende, Hatice Dilara Yayla’ya Avukatlık Ruhsatnamesini veren Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, “Yolun bahtın açık olsun. Bundan sonraki hayatında hukuk, ahlak ve kurallarından ayrılmayacağına eminiz. Konya Barosu savunma mesleği iyi bir nefer kazandı. Tekrar yürekten başarılar diliyor, her şeyin gönlünce olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Avukatlık ruhsatnamesini aldıktan sonra avukatlık yemini eden Hatice Dilara Yayla ise, “Hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağıma namusum ve vicdanım üzerine ant içerim. Bu süreçte sürekli yanımda olan ve desteğini benden esirgemeyen aileme teşekkür ederim. Bu durakta yollarımızın kesiştiği gerek hukuki bilgisi gerek hayat deneyimleriyle yoluma ışık olan Avukat Emek Şanlı’ya ve Merve Erdil’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Hatice Dilara Yayla’ya avukatlık cübbesini giydiren Av. Emek Şanlı ise şunları söyledi; “ 8 yıldır uzlaştırmacı avukat olarak Konya’da savunma mesleğini icra ediyorum. Avukat olarak Konya’da Hatice Dilara Yayla’nın meslektaşı olmaktan gurur duymakla birlikte cübbesini giyme onurunu da bana verdiği için çok teşekkür ederim. Kalbi ve kendisi gibi güzel başarılara imza atmasını istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (