( (

Hasan Ekici “Mevlid Kandilimiz, İslam Âleminin Birlik ve Beraberliğine Vesile Olsun”

Gündem 17.10.2021 - 14:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hasan Ekici “Mevlid Kandilimiz, İslam Âleminin Birlik ve Beraberliğine Vesile Olsun”

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Mevlid Kandili dolayısı ile yayımladığı mesajında “Mevlid Kandilimiz, İslam Âleminin Birlik ve Beraberliğine Vesile Olsun”
Hasan Ekici mesajında şu ifadelere yer verdi…   "Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed´in (SAV) doğumunu kutladığımız bu gece, rahmet elçisi Peygamberimizin insanlığa olan merhametini, adaletini, sabrını, cömertliğini çok daha iyi idrak edebildiğimiz bir gece. Bu gece insanlığın önündeki iyilik, dostluk ve bereket kapılarını aralayan bir gece. Bizler için bir şükran vesilesi olan Mevlid Kandili´nde Hz. Peygamberimizin insanlığa sunduğu değerleri anlayarak dargınlıklardan, küskünlüklerden uzak, huzur dolu bir Mevlid Kandili geçirmeyi diliyorum. Manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan Peygamber Efendimizin Dünya’ya teşrif ettiği bu gecede, tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum." dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Mevlid Kandili dolayısı ile yayımladığı mesajında “Mevlid Kandilimiz, İslam Âleminin Birlik ve Beraberliğine Vesile Olsun”

Hasan Ekici mesajında şu ifadelere yer verdi…

  "Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed´in (SAV) doğumunu kutladığımız bu gece, rahmet elçisi Peygamberimizin insanlığa olan merhametini, adaletini, sabrını, cömertliğini çok daha iyi idrak edebildiğimiz bir gece. Bu gece insanlığın önündeki iyilik, dostluk ve bereket kapılarını aralayan bir gece. Bizler için bir şükran vesilesi olan Mevlid Kandili´nde Hz. Peygamberimizin insanlığa sunduğu değerleri anlayarak dargınlıklardan, küskünlüklerden uzak, huzur dolu bir Mevlid Kandili geçirmeyi diliyorum. Manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan Peygamber Efendimizin Dünya’ya teşrif ettiği bu gecede, tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (