( (

Hasan Ekici: 10 Güne Kadar Vatandaşlarımızı Binamızda Ağırlayacağız

Siyaset 29.01.2020 - 13:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hasan Ekici: 10 Güne Kadar Vatandaşlarımızı Binamızda Ağırlayacağız

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Medya Notu’na özel açıklamalarda bulundu.
Sözlerine, Elazığ ve Malatya’da hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek başlayan Ekici, can kayıplarından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Deprem’in Allah’ın kanunu olduğunu ve bunun önüne geçilmesinin imkansız olduğunu belirten Hasan Ekici, fakat tedbir noktasında eksiklerimizin olduğunu ve kentleşme konusunda büyük zaafiyetlerimiz olduğunu belirtti. Ekici, kentsel dönüşüm için büyük bütçelere ihtiyaç olduğunu fakat bu konunun öncelenmesi gerektiğinin altını çizerken yerel yönetimlere de büyük iş düştüğünü sölyedi.   İl yönetiminde son rötuşlar   Konya’daki teşkilatlanma çalışmaları hakkında da bilgi veren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Son 1 aydır yaklaşık 300 kişiyle bizzat yüz yüze görüştüm. Yönetimin oluşturulmasının uzun sürmesinin sebebi yönetimde yer almak isteyen arkadaşlarımızı titizlikle inceliyor olmamız, partimize ve Konya’mıza değer katacak doğru insanları bulma gayretimiz.” derken, “Genel Başkanımızın memleketi olması hasebiyle de Sayın Davutoğlu’nun vizyonuna yakışacak bir kadro ile Konya’lıların karşısına çıkmak istiyoruz.” dedi. Ekici, Konya’da Gelecek Partisi’ne çok yoğun bir teveccüh olduğunu söylerken, göreve talip olan tüm Konya’lılara da Medya Notu aracılığıyla teşekkür etti. 10 Gün içinde vatandaşlarımızı ağırlamaya başlayacağız   Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı binası hakkında da bilgiler veren Ekici, sözlerini şöyle sürdürdü. “Binamız, Nişantaş Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi No: 32 (İhsaniye Kavşağı) Selçuklu / KONYA adresinde bulunmaktadır. Binamızın altyapı sistemlerini bitirdik. Dış giydirmelerini de tamamladık. Bu hafta son rötuşları yaptıktan sonra tamamıyla hazır hale getireceğiz. Gereksinimlerimize cevap verebilecek nitelikte, modern bir başkanlık binasını Konya’lıların hizmetine açmış olacağız.” dedi. Ekici, yaklaşık 10 gün içinde tüm Konya’lıları ağırlamaya hazır olacaklarını belirtirken, tüm vatandaşları da İl Başkanlığında ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Medya Notu’na özel açıklamalarda bulundu.

Sözlerine, Elazığ ve Malatya’da hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek başlayan Ekici, can kayıplarından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Deprem’in Allah’ın kanunu olduğunu ve bunun önüne geçilmesinin imkansız olduğunu belirten Hasan Ekici, fakat tedbir noktasında eksiklerimizin olduğunu ve kentleşme konusunda büyük zaafiyetlerimiz olduğunu belirtti. Ekici, kentsel dönüşüm için büyük bütçelere ihtiyaç olduğunu fakat bu konunun öncelenmesi gerektiğinin altını çizerken yerel yönetimlere de büyük iş düştüğünü sölyedi.

 

İl yönetiminde son rötuşlar

 

Konya’daki teşkilatlanma çalışmaları hakkında da bilgi veren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Son 1 aydır yaklaşık 300 kişiyle bizzat yüz yüze görüştüm. Yönetimin oluşturulmasının uzun sürmesinin sebebi yönetimde yer almak isteyen arkadaşlarımızı titizlikle inceliyor olmamız, partimize ve Konya’mıza değer katacak doğru insanları bulma gayretimiz.” derken, “Genel Başkanımızın memleketi olması hasebiyle de Sayın Davutoğlu’nun vizyonuna yakışacak bir kadro ile Konya’lıların karşısına çıkmak istiyoruz.” dedi. Ekici, Konya’da Gelecek Partisi’ne çok yoğun bir teveccüh olduğunu söylerken, göreve talip olan tüm Konya’lılara da Medya Notu aracılığıyla teşekkür etti.

10 Gün içinde vatandaşlarımızı ağırlamaya başlayacağız

 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı binası hakkında da bilgiler veren Ekici, sözlerini şöyle sürdürdü. “Binamız, Nişantaş Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi No: 32 (İhsaniye Kavşağı) Selçuklu / KONYA adresinde bulunmaktadır. Binamızın altyapı sistemlerini bitirdik. Dış giydirmelerini de tamamladık. Bu hafta son rötuşları yaptıktan sonra tamamıyla hazır hale getireceğiz. Gereksinimlerimize cevap verebilecek nitelikte, modern bir başkanlık binasını Konya’lıların hizmetine açmış olacağız.” dedi. Ekici, yaklaşık 10 gün içinde tüm Konya’lıları ağırlamaya hazır olacaklarını belirtirken, tüm vatandaşları da İl Başkanlığında ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (