( (

Harp Malulü Gazilerden Başkan Oflaz'a Teşekkür Plaketi

Gündem 07.06.2020 - 14:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Harp Malulü Gazilerden Başkan Oflaz'a Teşekkür Plaketi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Gazi Süleyman Ege kemdisine eşlik eden Yönetim Kurulu Üyesi Harun Küçükkırlı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Mehmet Akçay ile Çumra'da bir dizi ziyarette bulundu.
İlk önce Çumra Belediyesini ziyaret eden heyet Çumra'da bulunan şehit mezarlarının bakım ve onarımlarını belediye imkanları ile gerçekleştirerek şehit ailelerini mutlu eden Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'a  şehit aileleri ve gazilere yönelik yaptığı çalışmalar ve gösterdiği duyarlılık ve anlayış için teşekkür ederek ziyaret anısına plaket takdim etti. Daha sonra 5 yıldır Çumra İlçe Jandarma Komutanlığı görevini yürütmekte olan Jandarma Binbaşı Halil İşler'i makamında ziyaret ederek, Çumra İlçemizde yaşayan  şehit ailelerimize ve gazilerimize görev süresince göstermiş olduğu duyarlı yaklaşım ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederek ziyaret anısına plaket taktim etti. Protokol ziyaretlerinin akabinde Çumra da yaşayan şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen heyet adına konuşan Dernek Başkanı Süleyman Ege;dernek olarak şehit aileleri ve gazilerin her daim yanındayız.Covid 19 sürecinden normalleşmeye geçilmesi sebebi ilçe ziyaretlerimizi sürdürerek üyelerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz dedi.  
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Gazi Süleyman Ege kemdisine eşlik eden Yönetim Kurulu Üyesi Harun Küçükkırlı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Mehmet Akçay ile Çumra'da bir dizi ziyarette bulundu.

İlk önce Çumra Belediyesini ziyaret eden heyet Çumra'da bulunan şehit mezarlarının bakım ve onarımlarını belediye imkanları ile gerçekleştirerek şehit ailelerini mutlu eden Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'a  şehit aileleri ve gazilere yönelik yaptığı çalışmalar ve gösterdiği duyarlılık ve anlayış için teşekkür ederek ziyaret anısına plaket takdim etti.

Daha sonra 5 yıldır Çumra İlçe Jandarma Komutanlığı görevini yürütmekte olan Jandarma Binbaşı Halil İşler'i makamında ziyaret ederek, Çumra İlçemizde yaşayan  şehit ailelerimize ve gazilerimize görev süresince göstermiş olduğu duyarlı yaklaşım ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederek ziyaret anısına plaket taktim etti.

Protokol ziyaretlerinin akabinde Çumra da yaşayan şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen heyet adına konuşan Dernek Başkanı Süleyman Ege;dernek olarak şehit aileleri ve gazilerin her daim yanındayız.Covid 19 sürecinden normalleşmeye geçilmesi sebebi ilçe ziyaretlerimizi sürdürerek üyelerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (