( (

Halk Eğitim Merkezinden Yıl Sonu Sergisi

Kültür Sanat 25.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Halk Eğitim Merkezinden Yıl Sonu Sergisi

Halk Eğitim Sergi hocası Raziye Pınar ve kursiyerlerin hazırladığı sergide; nakış işlemeler, iğne oyaları, el örgüleri, çeşitli aksesuarlar ve hediyelik eşyalar sergilendi.  Kesecik ilkokulunda düzenlenen sergiye, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü V. Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkez Müdürü Refik Dereli, çok sayıda vatandaş ve kursiyer katıldı.  Katılımcılar, ortaya çıkan eserlerin birbirinden kıymetli el emeği ve göz nuru çalışmalar olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.  

Halk Eğitim Sergi hocası Raziye Pınar ve kursiyerlerin hazırladığı sergide; nakış işlemeler, iğne oyaları, el örgüleri, çeşitli aksesuarlar ve hediyelik eşyalar sergilendi.


 Kesecik ilkokulunda düzenlenen sergiye, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü V. Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkez Müdürü Refik Dereli, çok sayıda vatandaş ve kursiyer katıldı.


 Katılımcılar, ortaya çıkan eserlerin birbirinden kıymetli el emeği ve göz nuru çalışmalar olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (