( (

Hadimliler , 'Doğa Yürüyüşü' Düzenledi

Bölge (Duran Çölcü) - Duran Çölcü | 30.10.2019 - 11:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hadimliler , 'Doğa Yürüyüşü' Düzenledi

Konya’nın Hadim İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96.yıldönümü nedeniyle, Hadimliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Hadimli doğa severler ve vatandaşlar tarafından 'Doğa Yürüyüşü' düzenlendi.
Yürüyüşe katılan doğa severler, ‘Barış Pınarı’ harekatına katılan askerlerimize de selam gönderdiler.   Hadim İlçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde toplanan doğa severler, anıt önünde bayrak açarak, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından yürüyüşe başladılar. Yürüyüşe katılanlar arasında “Hadimi” romanıyla da tanınan gazeteci – yazar Melahat Ürkmez’de vardı. Yürüyüş, Hadim’e bağlı kuru dere mevkiinden geçilerek gülefler civarında mola verildi ve mola esnasında çay ve kahvaltı yapıldı. İmalca ormanları üzerinden yürüyüşe katılanlar Bolat Yaylası astra tarihi kentine de uğrayarak, gölcük ve akabinde son durak olan 1850 rakımlarında bulunan çataloluk mevkine varıldı. 5 saatlık bir yürüyüşten sonra sona varan doğa severlere birde öğle yemeği verildi.
Konya’nın Hadim İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96.yıldönümü nedeniyle, Hadimliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Hadimli doğa severler ve vatandaşlar tarafından 'Doğa Yürüyüşü' düzenlendi.

Yürüyüşe katılan doğa severler, ‘Barış Pınarı’ harekatına katılan askerlerimize de selam gönderdiler.

 

Hadim İlçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde toplanan doğa severler, anıt önünde bayrak açarak, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından yürüyüşe başladılar.

Yürüyüşe katılanlar arasında “Hadimi” romanıyla da tanınan gazeteci – yazar Melahat Ürkmez’de vardı.

Yürüyüş, Hadim’e bağlı kuru dere mevkiinden geçilerek gülefler civarında mola verildi ve mola esnasında çay ve kahvaltı yapıldı.

İmalca ormanları üzerinden yürüyüşe katılanlar Bolat Yaylası astra tarihi kentine de uğrayarak, gölcük ve akabinde son durak olan 1850 rakımlarında bulunan çataloluk mevkine varıldı.

5 saatlık bir yürüyüşten sonra sona varan doğa severlere birde öğle yemeği verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (