( (

Güvercinler Aç Kalamadı

Bölge 26.03.2020 - 14:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Güvercinler Aç Kalamadı

Koronavirüs tehlikesi nedeni ile İnsanlar meydanlara çıkmayınca Güvercinler yemsiz kaldı
     Koronavirüs tehlikesi nedeni ile vatandaşlar meydanlara çıkmayınca güvercinler yemsiz kalınca bölgede esnaflık yapan Özbek Çiçekçilik işletmecisi Fatih Özbek güvercinleri aç bırakmadı.            "Düğünler, açılışlar ve organizasyonlar Koronavirüs nedeni ile iptal edilince bizler de dükkanımızda boş boş oyuruyoruz, İnsanlar meydanlara çıkmayınca da güvercinler aç kalıyor. Bizler bir şekilde karnımızı doyururuz fakat kuşlar aç kalmasın diye buğday getirip kuşları aç bırakmamaya çalışıyoruz" diyen Fatih Özbek, "Koronavirüsten Ülkemizin ve tüm Dünyanın bir an önce kurtulması için dua ediyoruz." dedi  
Koronavirüs tehlikesi nedeni ile İnsanlar meydanlara çıkmayınca Güvercinler yemsiz kaldı

     Koronavirüs tehlikesi nedeni ile vatandaşlar meydanlara çıkmayınca güvercinler yemsiz kalınca bölgede esnaflık yapan Özbek Çiçekçilik işletmecisi Fatih Özbek güvercinleri aç bırakmadı.

     

     "Düğünler, açılışlar ve organizasyonlar Koronavirüs nedeni ile iptal edilince bizler de dükkanımızda boş boş oyuruyoruz, İnsanlar meydanlara çıkmayınca da güvercinler aç kalıyor. Bizler bir şekilde karnımızı doyururuz fakat kuşlar aç kalmasın diye buğday getirip kuşları aç bırakmamaya çalışıyoruz" diyen Fatih Özbek, "Koronavirüsten Ülkemizin ve tüm Dünyanın bir an önce kurtulması için dua ediyoruz." dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (