( (

Gurme Alaturka Yöresel Tatlarıyla Hizmette

Bölge 15.06.2020 - 10:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gurme Alaturka Yöresel Tatlarıyla Hizmette

Konya’da kültür turu yapan Sufi Turizm Seyahat Acentesi ve Farmutar Seyahat Acentesi iştiraki olarak hizmete giren Gurme Alaturka yöresel tatları müşterilerine sunuyor.
Tren İstasyonu karşısında açılan Gurme Alaturka mağazasında, ülkemizin tüm yörelerinin önemli ve bilinen ürünlerini bulabilirsiniz.    Gurme Alaturka ortaklarından Sufi Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Celalettin Göçer mağazada Türkiye’nin bütün bölgelerinin ürünleriyle hizmet verdiklerini belirterek,   “Farmatur Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Semih Altan’la birlikte açtığımız Gurme Alaturka mağazamızda, kültür turları yaptığımız şehirlerin ve bölgelerin tanınan ürünlerinden oluşan ürünleri dostlarımızla ve müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğu içindeyiz. Mağazamızda, özel konsepti ve gurme tadındaki ürünleri Konyalı hemşehrilerimizin ayağına getirerek beğenisine sunuyoruz. Mağazamızdaki kahvaltılık, atıştırmalık ve butik ürünler sağlıklı ürünlerden olup, fiyatları da uygundur. Gurme Alaturka mağazamıza Konyalıları, dostlarımızı ve müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.
Konya’da kültür turu yapan Sufi Turizm Seyahat Acentesi ve Farmutar Seyahat Acentesi iştiraki olarak hizmete giren Gurme Alaturka yöresel tatları müşterilerine sunuyor.

Tren İstasyonu karşısında açılan Gurme Alaturka mağazasında, ülkemizin tüm yörelerinin önemli ve bilinen ürünlerini bulabilirsiniz. 

 

Gurme Alaturka ortaklarından Sufi Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Celalettin Göçer mağazada Türkiye’nin bütün bölgelerinin ürünleriyle hizmet verdiklerini belirterek,

 

“Farmatur Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Semih Altan’la birlikte açtığımız Gurme Alaturka mağazamızda, kültür turları yaptığımız şehirlerin ve bölgelerin tanınan ürünlerinden oluşan ürünleri dostlarımızla ve müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğu içindeyiz. Mağazamızda, özel konsepti ve gurme tadındaki ürünleri Konyalı hemşehrilerimizin ayağına getirerek beğenisine sunuyoruz. Mağazamızdaki kahvaltılık, atıştırmalık ve butik ürünler sağlıklı ürünlerden olup, fiyatları da uygundur. Gurme Alaturka mağazamıza Konyalıları, dostlarımızı ve müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (