( (

Gönül Gözü'nden 1000 Mahalleye 1000 Tekerlekli Sandalye

Bölge 11.06.2020 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü'nden 1000 Mahalleye 1000 Tekerlekli Sandalye

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyesi İsmail Değirmenci ile Konya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdür Mustafa Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin dernek çalışmaları hakkında kısaca bilgi vererek dernek olarak önümüzdeki günlerde başlatacakları '' 1000 MAHALLEYE 1000 TEKERLEKLİ SANDALYE '' Projesini aktardı.   Başkan Şahin bu proje ile Konya'da ve ülkede bir ilki gerçekleştirerek Konya'ya bağlı 28 taşra ilçe ve mahallelerinde her muhtarlığa bir  manuel tekerlekli sandalye hediye ederek taşrada yaşayan bireylerin  daha iyi koşullarda hastaneye ulaşması ve  geçici rahatsızlık durumlarında muhtarlıkta bulunan tekerlekli sandalyeyi kullanması gibi durumları göz önünde bulundurarak böyle bir proje geliştirdiklerini ve projenin hayata geçmesi konusunda başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,ilçe belediye başkanları,ilçe kaymakamlıkları,oda ve stklar  ile görüşeceklerini belirtti.   Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Covid 19 salgını nedeni ile yaşanan karantina günlerinde engellilere ve yaşlılara yönelik yapmış olduğu çalışmalarında göz doldurduğunu belirten Başkan Şahin normalleşme sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında  da Engelliler Şube Müdürü Mustafa Yılmaz ile fikir alışverişinde bulundu.   Konya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mustafa Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek olarak yürütmekte olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Gönül Gözü heyetine teşekkür etti.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyesi İsmail Değirmenci ile Konya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdür Mustafa Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin dernek çalışmaları hakkında kısaca bilgi vererek dernek olarak önümüzdeki günlerde başlatacakları '' 1000 MAHALLEYE 1000 TEKERLEKLİ SANDALYE '' Projesini aktardı.

 

Başkan Şahin bu proje ile Konya'da ve ülkede bir ilki gerçekleştirerek Konya'ya bağlı 28 taşra ilçe ve mahallelerinde her muhtarlığa bir  manuel tekerlekli sandalye hediye ederek taşrada yaşayan bireylerin  daha iyi koşullarda hastaneye ulaşması ve  geçici rahatsızlık durumlarında muhtarlıkta bulunan tekerlekli sandalyeyi kullanması gibi durumları göz önünde bulundurarak böyle bir proje geliştirdiklerini ve projenin hayata geçmesi konusunda başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,ilçe belediye başkanları,ilçe kaymakamlıkları,oda ve stklar  ile görüşeceklerini belirtti.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Covid 19 salgını nedeni ile yaşanan karantina günlerinde engellilere ve yaşlılara yönelik yapmış olduğu çalışmalarında göz doldurduğunu belirten Başkan Şahin normalleşme sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında  da Engelliler Şube Müdürü Mustafa Yılmaz ile fikir alışverişinde bulundu.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mustafa Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek olarak yürütmekte olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Gönül Gözü heyetine teşekkür etti.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (