( (

Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Kavuş'a Ziyaret

Bölge 28.04.2021 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Kavuş'a Ziyaret

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden başkan yardımcısı İsmail Değirmenci ile Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin,dernek olarak 10 yılı aşkın bir süredir Konya merkez ve taşra ilçelerinde engellilere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunduklarını,engellilerin topluma entegre olması ve bürokratik alanda yaşamış oldukları sorunların çözümü adına faaliyet gösterdiklerini belirterek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek göreve gelmiş olduğumuz  2 yıllık süre zarfında engelsiz bir Meram için büyük bir çaba sarfettiklerini belirtti.Yurtdışında faaliyet gösteren derneklerle ortaklaşa düzenlenen akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı,engelsiz park ve bahçelerin yanısıra yapmış olduğumuz tüm düzenlemelerde  engelsiz bir Meram için çalışıyoruz dedi.Ziyaret  Başkan Şahin'in kaleme almış olduğu Dervişname adlı eserini Başkan Kavuş'a takdim etmesi ile sona erdi.
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden başkan yardımcısı İsmail Değirmenci ile Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin,dernek olarak 10 yılı aşkın bir süredir Konya merkez ve taşra ilçelerinde engellilere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunduklarını,engellilerin topluma entegre olması ve bürokratik alanda yaşamış oldukları sorunların çözümü adına faaliyet gösterdiklerini belirterek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek göreve gelmiş olduğumuz  2 yıllık süre zarfında engelsiz bir Meram için büyük bir çaba sarfettiklerini belirtti.Yurtdışında faaliyet gösteren derneklerle ortaklaşa düzenlenen akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı,engelsiz park ve bahçelerin yanısıra yapmış olduğumuz tüm düzenlemelerde  engelsiz bir Meram için çalışıyoruz dedi.Ziyaret  Başkan Şahin'in kaleme almış olduğu Dervişname adlı eserini Başkan Kavuş'a takdim etmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (