( (

Gönül Gözü Derneği’nden Başkan Ekici’ye Ziyaret

Bölge 04.09.2020 - 11:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği’nden Başkan Ekici’ye Ziyaret

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici'yi parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyarette konuşan Başkan Şahin;dernek olarak Konya'da milli hassasiyet ve toplumsal bilinç çerçevesinde faaliyet gösterdiklerini söyleyerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.   Başkan Şahin konuşmasında  sivil toplum kuruluşlarının  adına yakışan bir şekilde hareket etmesi gerektiğini de dile getirerek dernek olarak  milli ve manevi değerler çerçevesinde  bütün siyasi oluşumlarla bir araya gelerek toplumsal alanda yaşanan sıkıntılara çözüm getirmek adına  fikir alış verişinde bulunuyoruz.Siyasi kutuplaşmaların,yok sayılmaların ve görmezden gelmelerin sık yaşandığı bu arenada doğruya doğru,yanlışa yanlış diyen bir duruşa sahibiz dedi.   Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Gönül Gözü Derneği'nin çalışmalarını yakınen takip ettiklerini söyledi.Başkan Ekici ;Gelecek Partisi olarak vakıf kültürünü bilen ve her yönüyle şeffaf bir  stk anlayışına sahibiz. Ülkenin geleceğini toplumun tüm dinamikleri ile el ele vererek inşa edeceğiz dedi.   Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici'yi parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Şahin;dernek olarak Konya'da milli hassasiyet ve toplumsal bilinç çerçevesinde faaliyet gösterdiklerini söyleyerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Şahin konuşmasında  sivil toplum kuruluşlarının  adına yakışan bir şekilde hareket etmesi gerektiğini de dile getirerek dernek olarak  milli ve manevi değerler çerçevesinde  bütün siyasi oluşumlarla bir araya gelerek toplumsal alanda yaşanan sıkıntılara çözüm getirmek adına  fikir alış verişinde bulunuyoruz.Siyasi kutuplaşmaların,yok sayılmaların ve görmezden gelmelerin sık yaşandığı bu arenada doğruya doğru,yanlışa yanlış diyen bir duruşa sahibiz dedi.

 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Gönül Gözü Derneği'nin çalışmalarını yakınen takip ettiklerini söyledi.Başkan Ekici ;Gelecek Partisi olarak vakıf kültürünü bilen ve her yönüyle şeffaf bir  stk anlayışına sahibiz. Ülkenin geleceğini toplumun tüm dinamikleri ile el ele vererek inşa edeceğiz dedi.

 

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (