( (

Gönül Gözü Derneği Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor

Bölge 09.12.2020 - 12:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, "Bir Engel de Sen Kaldır" Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye hediye etmeye devam ediyor.
Konya merkez ve ilçelerinde engellilere yönelik yaptığı çalışmalarla tanınan Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin ve Dernek Başkan vekili Hatice Hale Gürüler, kendilerine gelen talep doğrultusunda Meram ilçesinde yaşayan,doğuştan bedensel ve zihinsel engelli 22 yaşındaki Emre E adlı ihtiyaç sahibi bireye  tekerlekli sandalye hediye etti. Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Şahin, dernek olarak kuruluşlarından bu yana devam eden ‘Bir Engel de Sen Kaldır’ kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi engellilere akülü ve manuel tekerlekli sandalye hediye ettiklerini dile getirerek, çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Bu güne kadar birçok engelli vatandaşa yardımcı olduklarını ifade eden Şahin, “Bu bir hayır işi. Bizler engelli kardeşlerimize yardım ederken sadece veren elle alan el arasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Engelli kardeşlerimizin problemlerini bir nebze oldun giderdiğimizde onların mutlulukları ile bizler de mutlu oluyoruz" dedi.
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, "Bir Engel de Sen Kaldır" Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye hediye etmeye devam ediyor.

Konya merkez ve ilçelerinde engellilere yönelik yaptığı çalışmalarla tanınan Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin ve Dernek Başkan vekili Hatice Hale Gürüler, kendilerine gelen talep doğrultusunda Meram ilçesinde yaşayan,doğuştan bedensel ve zihinsel engelli 22 yaşındaki Emre E adlı ihtiyaç sahibi bireye  tekerlekli sandalye hediye etti.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Şahin, dernek olarak kuruluşlarından bu yana devam eden ‘Bir Engel de Sen Kaldır’ kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi engellilere akülü ve manuel tekerlekli sandalye hediye ettiklerini dile getirerek, çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Bu güne kadar birçok engelli vatandaşa yardımcı olduklarını ifade eden Şahin, “Bu bir hayır işi. Bizler engelli kardeşlerimize yardım ederken sadece veren elle alan el arasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Engelli kardeşlerimizin problemlerini bir nebze oldun giderdiğimizde onların mutlulukları ile bizler de mutlu oluyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (