( (

Gönül Gözü Derneği Cumhuriyetin 96.Yılını Coşkuyla Kutladı

Bölge 30.10.2019 - 12:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği Cumhuriyetin 96.Yılını Coşkuyla Kutladı

Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç sloganı ile yapmış olduğu sosyal, kültürel etkinliklerle kendisinden söz ettiren Gönül Gözü Derneği, Cumhuriyetin 96. yıl dönümü münasebetiyle Kon-er Sosyal Tesislerinde organize ettiği bir etkinlikle Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladı.
Konya Ermenekliler Derneği Başkanı Ahmet İleri,Türkiye  Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği  Başkan Yardımcısı ve Konya Yörükleri Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz,Konya Yörükleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yavuz,Alevi Kültür Dernekleri Konya Şube Başkanı  Asum Dayanç,CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç,İyi Parti YİK Üyesi Feridun Yıldız ,CHP  Selçuklu Yöneticileri Aysel Tuncer,Muazzez İşcan  ve çok sayıda misafirin katıldığı etkinlikte konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin “ Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.96 yıldır Cumhuriyete,Cumhuriyetin kuruluş felsefesine ve Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kin kusanlar bugüne kadar başarılı olamadı ve olamayacaktır.Son günlerde insanımıza empoze edilmek istenen  '' Keşke Yunan galip gelseydi zihniyeti emellerine ulaşamayacaktır dedi. Konuşmanın akabinde CHP Meram Kadın Kolları Başkanı Sevnur Mumcu tarafından günün anısına  Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'e Atatürk ve Türk Bayrağı temalı yağlı boya tablosu takdim edildi. Fatih Şahin Işık,Tayyar Yıldırım ve Sevcan İleri'nin seslendirmiş olduğu türkü ve şiirlerle coşkulu anların yaşandığı  programın sonunda Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin tarafından,dernek tarafından düzenelenen NUTUK ve BİR ENGELDE SEN KALDIR kampanyalarına vermiş olduğu desteklerden dolayı CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç'a teşekkür plaketi takdim edildi. Program yapılan ikramlar ve  çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç sloganı ile yapmış olduğu sosyal, kültürel etkinliklerle kendisinden söz ettiren Gönül Gözü Derneği, Cumhuriyetin 96. yıl dönümü münasebetiyle Kon-er Sosyal Tesislerinde organize ettiği bir etkinlikle Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladı.

Konya Ermenekliler Derneği Başkanı Ahmet İleri,Türkiye  Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği  Başkan Yardımcısı ve Konya Yörükleri Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz,Konya Yörükleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yavuz,Alevi Kültür Dernekleri Konya Şube Başkanı  Asum Dayanç,CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç,İyi Parti YİK Üyesi Feridun Yıldız ,CHP  Selçuklu Yöneticileri Aysel Tuncer,Muazzez İşcan  ve çok sayıda misafirin katıldığı etkinlikte konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin “ Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.96 yıldır Cumhuriyete,Cumhuriyetin kuruluş felsefesine ve Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kin kusanlar bugüne kadar başarılı olamadı ve olamayacaktır.Son günlerde insanımıza empoze edilmek istenen  '' Keşke Yunan galip gelseydi zihniyeti emellerine ulaşamayacaktır dedi.

Konuşmanın akabinde CHP Meram Kadın Kolları Başkanı Sevnur Mumcu tarafından günün anısına  Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'e Atatürk ve Türk Bayrağı temalı yağlı boya tablosu takdim edildi.

Fatih Şahin Işık,Tayyar Yıldırım ve Sevcan İleri'nin seslendirmiş olduğu türkü ve şiirlerle coşkulu anların yaşandığı  programın sonunda Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin tarafından,dernek tarafından düzenelenen NUTUK ve BİR ENGELDE SEN KALDIR kampanyalarına vermiş olduğu desteklerden dolayı CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Program yapılan ikramlar ve  çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (