( (

Gönül Gözü Derneği Akşehir'de İlk Temsilciliğini Açtı

Bölge 28.07.2021 - 10:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği Akşehir'de İlk Temsilciliğini Açtı

Engellilere yönelik çalışmaları ile tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Akşehir Bölge Temsilciliğine Kürşad Tuncalı atandı.
Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin konuyla alakalı yapmış olduğu açıklamada;dernek olarak 10 yılı aşkın bir süredir Konya merkez ve taşra ilçelerinde engellilerin topluma entegre olması,engelli sorunları ve engellilerin ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalye vb materyal yardımı konuları başta olmak üzere '' Toplumsal Bilinç ve Milli Hassasiyet '' çerçevesinde etkin olarak çalışmalar yürütüyoruz.Çalışmalarımızda  daha fazla gönüle dokunmak adına Konya 'nın ilçelerinde ve Türkiye genelinde temsilcilikler açmaya karar verdik ve ilk olarak Akşehir ilçemizde Kürşad Tuncalı'yı Akşehir ve çevre ilçelerinde çalışmalar yapmak üzere görevlendirdik dedi. Gönül Gözü Derneği Akşehir Temsilcisi Kürşad Tuncalı ise ; Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır  sözüne atıfta bulunarak,engelsiz bir Akşehir için bu ulvi görevi üstlendim.Engellilerin topluma entegre olması ve daha iyi bir yaşam sürmesi için,aynı zamanda  Türk medeniyetinin kadim izlerini taşıyan şehrimizde kültürel çalışmalara destek olmak adına en kısa zamanda saha çalışmalarına başlıyacağım dedi.
Engellilere yönelik çalışmaları ile tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Akşehir Bölge Temsilciliğine Kürşad Tuncalı atandı.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin konuyla alakalı yapmış olduğu açıklamada;dernek olarak 10 yılı aşkın bir süredir Konya merkez ve taşra ilçelerinde engellilerin topluma entegre olması,engelli sorunları ve engellilerin ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalye vb materyal yardımı konuları başta olmak üzere '' Toplumsal Bilinç ve Milli Hassasiyet '' çerçevesinde etkin olarak çalışmalar yürütüyoruz.Çalışmalarımızda  daha fazla gönüle dokunmak adına Konya 'nın ilçelerinde ve Türkiye genelinde temsilcilikler açmaya karar verdik ve ilk olarak Akşehir ilçemizde Kürşad Tuncalı'yı Akşehir ve çevre ilçelerinde çalışmalar yapmak üzere görevlendirdik dedi.

Gönül Gözü Derneği Akşehir Temsilcisi Kürşad Tuncalı ise ; Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır  sözüne atıfta bulunarak,engelsiz bir Akşehir için bu ulvi görevi üstlendim.Engellilerin topluma entegre olması ve daha iyi bir yaşam sürmesi için,aynı zamanda  Türk medeniyetinin kadim izlerini taşıyan şehrimizde kültürel çalışmalara destek olmak adına en kısa zamanda saha çalışmalarına başlıyacağım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (