( (

GOLDA’ya Üst Düzey Ziyaret

İş Dünyası 11.11.2019 - 15:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

GOLDA’ya Üst Düzey Ziyaret

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz’dan Golda Gıda'ya teşekkür ziyareti.
2018 yılında yapılan anlaşmayla, Bera Holding’in gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden Golda Gıda ile Tarım Kredi Kooperatifleri arasında fason üretim alanında işbirliği yapılmasına karar verilmişti. Bu kapsamda ilk etapta, kırmızı iç mercimek, makarna, un üretimi yapılarak sevk edildi ve ürünlerin kalitesinden duyulan memnuniyet neticesinde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Poyraz Golda Gıdaya nezaket ziyaretinde bulundu. Üstün Üretim Kalitesi Memnuniyeti Tesisleri gezen Poyraz, üretim kalitesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Golda Gıda Genel Müdürü Fatih Doğan’a teşekkürlerini iletti. Doğan’da, Dr. Fahrettin Poyraz’a Mevlana’nın yedi öğüdünü içeren teşekkür plaketi takdim etti. Golda Gıda Genel Müdürü Doğan bundan sonraki çalışmaların da da işlem hacimlerini büyüterek her zamanki gibi kaliteden ödün vermeden üretimlerine devam edeceklerini ifade etti. Karaman ili Kâzımkarabekir ilçesinde bulunan Golda Gıda A.Ş., sektöründe makarna, un, irmik, bakliyat, bisküvi ve gofret üretimi yanında, son yıllarda portföyüne eklediği hayvancılık yatırımlarıyla da faaliyetlerini sürdürüyor. 100’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren Golda Gıda Türkiye’nin en büyük ikinci 500 firması arasında yer alıyor.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz’dan Golda Gıda'ya teşekkür ziyareti.

2018 yılında yapılan anlaşmayla, Bera Holding’in gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden Golda Gıda ile Tarım Kredi Kooperatifleri arasında fason üretim alanında işbirliği yapılmasına karar verilmişti.

Bu kapsamda ilk etapta, kırmızı iç mercimek, makarna, un üretimi yapılarak sevk edildi ve ürünlerin kalitesinden duyulan memnuniyet neticesinde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Poyraz Golda Gıdaya nezaket ziyaretinde bulundu.

Üstün Üretim Kalitesi Memnuniyeti

Tesisleri gezen Poyraz, üretim kalitesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Golda Gıda Genel Müdürü Fatih Doğan’a teşekkürlerini iletti. Doğan’da, Dr. Fahrettin Poyraz’a Mevlana’nın yedi öğüdünü içeren teşekkür plaketi takdim etti.

Golda Gıda Genel Müdürü Doğan bundan sonraki çalışmaların da da işlem hacimlerini büyüterek her zamanki gibi kaliteden ödün vermeden üretimlerine devam edeceklerini ifade etti.

Karaman ili Kâzımkarabekir ilçesinde bulunan Golda Gıda A.Ş., sektöründe makarna, un, irmik, bakliyat, bisküvi ve gofret üretimi yanında, son yıllarda portföyüne eklediği hayvancılık yatırımlarıyla da faaliyetlerini sürdürüyor. 100’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren Golda Gıda Türkiye’nin en büyük ikinci 500 firması arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (