( (

Gençler Bizim Gururumuz

Bölge 02.04.2020 - 10:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gençler Bizim Gururumuz

Başkan Tutal, sosyal medyadan yapılan çağrıya kayıtsız kalmadı
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tweeter hesabından kendisine seslenen genci evinde ziyaret etti.   Sosyal mesafeyi koruyarak gerçekleştirilen ziyarette Başkan Tutal, virüs salgını nedeniyle evinden dışarı çıkmayan genç kıza kitap, kahve ve çikolata hediye etti.     Virüs salgını nedeniyle “Evde Kal Türkiye” mesajına uyan 23 yaşındaki Hanife Böyrekkaya, sosyal medya hesabı Twetter üzerinden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a seslendi.   Genç kızın “Buradan Seydişehir Belediye Başkanına seslenmek istiyorum. Bence bizi mutlu edebilmek için evde kalan gençlere kahve, kitap, çikolata gönderebilirsiniz” şeklindeki mesajına Başkan Tutal kayıtsız kalmadı.   Genç kızı kapı önünde ziyaret eden Başkan Tutal, kendisine mesajda belirttiği gibi kahve, kitap ve çikolata hediye etti.   Başkan Tutal, sen bana tweetter atmışsın. Biz size evde kalın dedik. Teşekkür  ediyoruz evde kalmanızdan dolayı. Gençlerimizin evden çıkmaması çok güzel. Kendinizi izole ederek evde kalarak yaşlılar için önlem alıyorsunuz.  Bu salgın hastalıkta biliyorsun izolasyon ve sosyal mesafe çok önemli.  Risk gurubunda olan yaşlılarımıza örnek oluyorsunuz ve onları da eğer taşıyıcı iseniz koruyorsunuz. Gençler bizim hazinemiz. Gençler bizim gururumuz. Hanife dışarı çıkmıyor kitabı okuyorsun. Okuduktan sonra kitabın özetini istiyorum "dedi.   Hanife Böyrekkaya ise ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti ve Başkan Tutal’a hediyeler için teşekkür etti.
Başkan Tutal, sosyal medyadan yapılan çağrıya kayıtsız kalmadı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tweeter hesabından kendisine seslenen genci evinde ziyaret etti.

 

Sosyal mesafeyi koruyarak gerçekleştirilen ziyarette Başkan Tutal, virüs salgını nedeniyle evinden dışarı çıkmayan genç kıza kitap, kahve ve çikolata hediye etti.

 

 

Virüs salgını nedeniyle “Evde Kal Türkiye” mesajına uyan 23 yaşındaki Hanife Böyrekkaya, sosyal medya hesabı Twetter üzerinden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a seslendi.

 

Genç kızın “Buradan Seydişehir Belediye Başkanına seslenmek istiyorum. Bence bizi mutlu edebilmek için evde kalan gençlere kahve, kitap, çikolata gönderebilirsiniz” şeklindeki mesajına Başkan Tutal kayıtsız kalmadı.

 

Genç kızı kapı önünde ziyaret eden Başkan Tutal, kendisine mesajda belirttiği gibi kahve, kitap ve çikolata hediye etti.

 

Başkan Tutal, sen bana tweetter atmışsın. Biz size evde kalın dedik. Teşekkür  ediyoruz evde kalmanızdan dolayı. Gençlerimizin evden çıkmaması çok güzel. Kendinizi izole ederek evde kalarak yaşlılar için önlem alıyorsunuz.  Bu salgın hastalıkta biliyorsun izolasyon ve sosyal mesafe çok önemli.  Risk gurubunda olan yaşlılarımıza örnek oluyorsunuz ve onları da eğer taşıyıcı iseniz koruyorsunuz. Gençler bizim hazinemiz. Gençler bizim gururumuz. Hanife dışarı çıkmıyor kitabı okuyorsun. Okuduktan sonra kitabın özetini istiyorum "dedi.

 

Hanife Böyrekkaya ise ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti ve Başkan Tutal’a hediyeler için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (