( (

Genç Saadet Meram’dan ‘Göz Hakkı Manavı’

Bölge 10.06.2022 - 14:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Genç Saadet Meram’dan ‘Göz Hakkı Manavı’

Saadet Partisi Meram İlçe Gençlik Kolları tarafından Meram Uzunharmanlar pazarındaCanı meyve çeken çocuklara ‘Göz Hakkı Manav’ından ücretsiz meyve dağıtıldı.
Saadet Partisi Meram İlçe gençlik kolları hayırseverlerin destekleriyle alınan meyveleri kurdukları ‘Göz Hakkı Manavı’nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarıyla buluşturarak yüzlerinde gülücükler oluşturdu. Meram ilçesinde yer alan Uzunharmanlar Semt Pazarı’nda kurulan ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik hayata geçirilen Göz Hakkı Manavı vatandaşlar tarafından da büyük takdir topladı. Pazarda ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra diğer vatandaşlara ve çocuklara da ikramlarda bulunuldu.   Saadet Partisi Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali Dayan: “Ekonomi olarak zor süreçten geçiyoruz yanında çocuğu ile gelen aileler çocuklara istedikleri meyveleri alamayınca moralleri bozuluyor. Bizde bir nebze de olsa bu ailelerin yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.
Saadet Partisi Meram İlçe Gençlik Kolları tarafından Meram Uzunharmanlar pazarındaCanı meyve çeken çocuklara ‘Göz Hakkı Manav’ından ücretsiz meyve dağıtıldı.

Saadet Partisi Meram İlçe gençlik kolları hayırseverlerin destekleriyle alınan meyveleri kurdukları ‘Göz Hakkı Manavı’nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarıyla buluşturarak yüzlerinde gülücükler oluşturdu. Meram ilçesinde yer alan Uzunharmanlar Semt Pazarı’nda kurulan ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik hayata geçirilen Göz Hakkı Manavı vatandaşlar tarafından da büyük takdir topladı. Pazarda ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra diğer vatandaşlara ve çocuklara da ikramlarda bulunuldu.

 

Saadet Partisi Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali Dayan: “Ekonomi olarak zor süreçten geçiyoruz yanında çocuğu ile gelen aileler çocuklara istedikleri meyveleri alamayınca moralleri bozuluyor. Bizde bir nebze de olsa bu ailelerin yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (