( (

Genç Müsiad Seydibey’den Nezaket Ziyaretleri

İş Dünyası 13.10.2021 - 11:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Genç Müsiad Seydibey’den Nezaket Ziyaretleri

Genç Müsiad Seydibey Kurucu Şube Başkanı Samet Önal ve kurucu yönetim kurulu üyeleri Beyşehir’de kurum ziyaretlerinde bulundu.
Ziyaretlerine Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ile başlayan heyet, Başkan Akbıyık’la beraber bölgeye yapılabilecek yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Akbıyık bölgede bir Genç İş Adamları derneğinin kurulmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimizin ve iş adamlarımızın daima yanındayız. Genç MÜSİAD'ın varlığının bölge gençlerine sağlayacağı katkıdan dolayı da ayrıca mutluluk duydum. Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Genç Müsiad Seydibey’in yapacağı projelere destek vermekten mutluluk duyarız.” dedi. Kurul Ticaret Odası'nın ardından Beyşehir İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren İlçe Nüfus Müdürü Nevin Esma Özpınar; “Gençlerimizin böyle bir oluşumda olması bizleri fazlasıyla onure etti. İnşallah yapacağınız projelerle gençlerimize örnek olur ve bölgemizin kalkınmasına faydalı olursunuz.” dedi. Kaymakam Yusuf Özdemir Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun temennisinde bulunarak; “İlçe kaymakamlığı olarak yapacağımız projelerimizde sizlerin de yanımızda olması bizleri mutlu edecektir. İnşallah bölgemizde daha güzel şeyler olacak” dedi. Ziyaretlerine Belediye Başkanı Adil Bayındır ile devam eden yönetim kurulu, Başkan Bayındır’a Genç MÜSİAD hakkında bilgi aktardı. Belediye Başkanı Adil Bayındır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Genç MÜSİAD bölgemize hayırlı olsun. Sizin gibi gözlerinde ışık saçan gençlerin böyle bir yapıyı bölgemize kazandırmış olması bizleri fazlasıyla mutlu etti. İlçemiz bölgesel güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dışarıdan yatırımcılar ilçemize gelmeye başladı. Siz de Genç Sanayici ve İş Adamları olarak bu konuda önemli rol oynuyorsunuz. Belediyemizin projelerinde sizlerin de adının geçmesi elimize güç ve imkan verecek. Memlekete faydalı her projeye belediye olarak destek vermekten mutluluk duyarız.” Dedi. Genç MÜSİAD Seydibey Şube Başkanı Cevdet Samet Önal ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada; “Bugün ilçemizin önemli kurumlarına ziyaretlerde bulunduk. Aynı turu Seydişehir'de de gerçekleştireceğiz. Seydibey bölgesel vizyonu bu coğrafyanın kalkınmasında önemli rol oynayacak. Belediye Başkanımızın da uzun vadeli projeleri var. Gençler olmadan uzun vadeli projeler hayalden öteye geçmez, bizler bu coğrafyanın girişimci gençleri olarak bu hayallerin gerçeğe dönmesi için çaba göstereceğiz. Bölgemizin geleceğini hep birlikte inşaa edeceğiz” Dedi. Ziyaretlerde Genç Başkan'a Başkan Yardımcısı Ahmed Muhammed Öztulum, Üye Geliştirme Komitesi Başkanı Burak Özpınar, Dijital Dönüşüm Komitesi Başkanı İsmail Narin ve Kültür ve Medya Penetrasyon Komitesi Başkanı Hayreddin Mızrak eşlik etti.
Genç Müsiad Seydibey Kurucu Şube Başkanı Samet Önal ve kurucu yönetim kurulu üyeleri Beyşehir’de kurum ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerine Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ile başlayan heyet, Başkan Akbıyık’la beraber bölgeye yapılabilecek yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Akbıyık bölgede bir Genç İş Adamları derneğinin kurulmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimizin ve iş adamlarımızın daima yanındayız. Genç MÜSİAD'ın varlığının bölge gençlerine sağlayacağı katkıdan dolayı da ayrıca mutluluk duydum. Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Genç Müsiad Seydibey’in yapacağı projelere destek vermekten mutluluk duyarız.” dedi.

Kurul Ticaret Odası'nın ardından Beyşehir İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren İlçe Nüfus Müdürü Nevin Esma Özpınar; “Gençlerimizin böyle bir oluşumda olması bizleri fazlasıyla onure etti. İnşallah yapacağınız projelerle gençlerimize örnek olur ve bölgemizin kalkınmasına faydalı olursunuz.” dedi.

Kaymakam Yusuf Özdemir Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun temennisinde bulunarak; “İlçe kaymakamlığı olarak yapacağımız projelerimizde sizlerin de yanımızda olması bizleri mutlu edecektir. İnşallah bölgemizde daha güzel şeyler olacak” dedi.

Ziyaretlerine Belediye Başkanı Adil Bayındır ile devam eden yönetim kurulu, Başkan Bayındır’a Genç MÜSİAD hakkında bilgi aktardı.

Belediye Başkanı Adil Bayındır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Genç MÜSİAD bölgemize hayırlı olsun. Sizin gibi gözlerinde ışık saçan gençlerin böyle bir yapıyı bölgemize kazandırmış olması bizleri fazlasıyla mutlu etti. İlçemiz bölgesel güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dışarıdan yatırımcılar ilçemize gelmeye başladı. Siz de Genç Sanayici ve İş Adamları olarak bu konuda önemli rol oynuyorsunuz. Belediyemizin projelerinde sizlerin de adının geçmesi elimize güç ve imkan verecek. Memlekete faydalı her projeye belediye olarak destek vermekten mutluluk duyarız.” Dedi.

Genç MÜSİAD Seydibey Şube Başkanı Cevdet Samet Önal ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada; “Bugün ilçemizin önemli kurumlarına ziyaretlerde bulunduk. Aynı turu Seydişehir'de de gerçekleştireceğiz. Seydibey bölgesel vizyonu bu coğrafyanın kalkınmasında önemli rol oynayacak. Belediye Başkanımızın da uzun vadeli projeleri var. Gençler olmadan uzun vadeli projeler hayalden öteye geçmez, bizler bu coğrafyanın girişimci gençleri olarak bu hayallerin gerçeğe dönmesi için çaba göstereceğiz. Bölgemizin geleceğini hep birlikte inşaa edeceğiz” Dedi.

Ziyaretlerde Genç Başkan'a Başkan Yardımcısı Ahmed Muhammed Öztulum, Üye Geliştirme Komitesi Başkanı Burak Özpınar, Dijital Dönüşüm Komitesi Başkanı İsmail Narin ve Kültür ve Medya Penetrasyon Komitesi Başkanı Hayreddin Mızrak eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (