( (

Genç Judocularımız Balkan Şampiyonu Oldu

Spor 17.06.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Genç Judocularımız Balkan Şampiyonu Oldu

Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası Makedonya’nın başkenti Üsküp’te gerçekleştirildi. Şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyespor’dan 38 kiloda Yusuf Can Uzun ve 57 kiloda Fatma Nur Birer, Milli Takımız adına tatamiye çıkan sporcular oldu. 9 ülkeden 224 sporcunun katıldığı turnuvada genç sporcularımız Yusuf Can Uzun ve Fatma Nur Birer rakiplerini saf dışı bırakarak finale kadar yükseldiler. Final müsabakasında da rakiplerini yenmeyi başaran sporcularımız ülkemiz adına iki altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu.

Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası Makedonya’nın başkenti Üsküp’te gerçekleştirildi.


Şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyespor’dan 38 kiloda Yusuf Can Uzun ve 57 kiloda Fatma Nur Birer, Milli Takımız adına tatamiye çıkan sporcular oldu.


9 ülkeden 224 sporcunun katıldığı turnuvada genç sporcularımız Yusuf Can Uzun ve Fatma Nur Birer rakiplerini saf dışı bırakarak finale kadar yükseldiler.


Final müsabakasında da rakiplerini yenmeyi başaran sporcularımız ülkemiz adına iki altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (