( (

Genç ASRIAD Üniversiteliler İl Buluştu

İş Dünyası 02.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Genç ASRIAD Üniversiteliler İl Buluştu

Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen programda Konya’mızın sevilen sanatçılarından Akustik aile doyumsuz bir müzik keyfi yaşatırken, ardından sahne alan ünlü komedyen Yavuz Seçkin ise yaptığı birbirinden güzel taklitlerle katılımcıları kahkahaya boğdu. Programın açılış konuşmasını yapan ASRIAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, Türkiye genelinde 30 şube ve 2 Bine yakın farklı sektörlerde iş adamını bünyesinde barındıran Asrın İş Adamları Derneğinin kısa zamanda kurulmasına rağmen önemli projeler gerçekleştirerek özellikle üniversite gençliğinin iş hayatına atılmalarında en büyük destekçisi olacaklarını ifade etti. “Okurken Mesleğini İcra et” Lansman Programıyla Üniversite gençliğine kendilerini tanıtmak amacında olduklarının altını çizen Balta, dernek bünyesinde oluşturdukları gençlik kollarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  Başkan Mustafa Balta “Konya’da staj yapmak isteyen gençlerimizin staj sonrası iş kaygısına düşmemeleri için bünyemizdeki iş adamlarımızla irtibata geçerek sektörel bazda bize uyum sağlayacak arkadaşlarımızı mezun olduktan sonra iş sahibi yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Konuşmasında ayrıca düzenlenen programdan elde edilen gelirin sokak hayvanlarının ihtiyaçları için kullanılacağını dile getiren Mustafa Balta düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmanın ardından Konya’nın sevilen sanatçısı Akustik aile ve Komedi ustası Yavuz Seçkin sahne aldı.

Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen programda Konya’mızın sevilen sanatçılarından Akustik aile doyumsuz bir müzik keyfi yaşatırken, ardından sahne alan ünlü komedyen Yavuz Seçkin ise yaptığı birbirinden güzel taklitlerle katılımcıları kahkahaya boğdu.


Programın açılış konuşmasını yapan ASRIAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, Türkiye genelinde 30 şube ve 2 Bine yakın farklı sektörlerde iş adamını bünyesinde barındıran Asrın İş Adamları Derneğinin kısa zamanda kurulmasına rağmen önemli projeler gerçekleştirerek özellikle üniversite gençliğinin iş hayatına atılmalarında en büyük destekçisi olacaklarını ifade etti. “Okurken Mesleğini İcra et” Lansman Programıyla Üniversite gençliğine kendilerini tanıtmak amacında olduklarının altını çizen Balta, dernek bünyesinde oluşturdukları gençlik kollarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  Başkan Mustafa Balta “Konya’da staj yapmak isteyen gençlerimizin staj sonrası iş kaygısına düşmemeleri için bünyemizdeki iş adamlarımızla irtibata geçerek sektörel bazda bize uyum sağlayacak arkadaşlarımızı mezun olduktan sonra iş sahibi yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Konuşmasında ayrıca düzenlenen programdan elde edilen gelirin sokak hayvanlarının ihtiyaçları için kullanılacağını dile getiren Mustafa Balta düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür etti.


Konuşmanın ardından Konya’nın sevilen sanatçısı Akustik aile ve Komedi ustası Yavuz Seçkin sahne aldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (