( (

“Gelir Vergisi Beyanında Özellik Arz Eden Konular” Hakkında Seminer Düzenlendi

İş Dünyası 08.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

“Gelir Vergisi Beyanında Özellik Arz Eden Konular” Hakkında Seminer Düzenlendi

Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Sayın Özgür KUBUŞ’un katılımı ve Vergi Müfettişleri Derneği Konya Temsilcisi Sayın Yusuf GÜLER’in sunumlarıyla başarıyla tamamlandı. Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk ÖZSELEK ve Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Sayın Özgür KUBUŞ açılış konuşmalarında bulundular. İlk olarak kürsüye gelen Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk ÖZSELEK, 1-7 Mart Muhasebe haftası olarak kutlandığından bu haftayı çok yoğun bir programla geçirdiklerini belirtti. ”Bildiğiniz üzere 4 Martta düzenlediğimiz Konya protokolünün de katıldığı Muhasebe Haftası kokteylimizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Bu esnada sayın vekillerimize mesleğimizin sorunlarını tekrar iletme fırsatı bulduk. Yine dün akşam da meslektaşlarımız ve eşleriyle birlikte gala yemeğimizi düzenledik. Bugün yine seminerimizde beraberiz, akşamda Regaip Kandili olması nedeniyle, vefat eden meslektaşlarımız ve meslektaşlarımızın vefat eden yakınları için mevlüt programımız olacak. Kadınlar Günü münasebetiyle 8 Martta kadın meslektaşlarımıza özel yemek programı düzenleyeceğiz.” dedi. Başkan ÖZSELEK’in ardından kürsüye gelen Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Sayın Özgür KUBUŞ; “Bizler aynı masanın karşılıklı taraflarında oturan insanlarız. Bu masanın karşılıklı tarafında oturan insanların aynı çatı altında bir araya gelmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Oldukça faydalı verimli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Bu seminerinde faydalı geçmesini temenni ediyorum.” diyerek Mali Müşavirler ile Vergi Müfettişleri arasında gerçekleşen işbirliğinin önemi dikkat çekti. Konya SMMM Odasında düzenlenen seminer ile Mali Müşavirler gelir vergisi beyanında özellik arz eden konular hakkında bilgilendirildi. Sunumun tamamlanmasının ardından Vergi Müfettişleri Derneği Konya Temsilcisi Sayın Yusuf GÜLER’e plaket takdimi ile sona erdi.

Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Sayın Özgür KUBUŞ’un katılımı ve Vergi Müfettişleri Derneği Konya Temsilcisi Sayın Yusuf GÜLER’in sunumlarıyla başarıyla tamamlandı.


Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk ÖZSELEK ve Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Sayın Özgür KUBUŞ açılış konuşmalarında bulundular.

İlk olarak kürsüye gelen Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk ÖZSELEK, 1-7 Mart Muhasebe haftası olarak kutlandığından bu haftayı çok yoğun bir programla geçirdiklerini belirtti. ”Bildiğiniz üzere 4 Martta düzenlediğimiz Konya protokolünün de katıldığı Muhasebe Haftası kokteylimizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Bu esnada sayın vekillerimize mesleğimizin sorunlarını tekrar iletme fırsatı bulduk. Yine dün akşam da meslektaşlarımız ve eşleriyle birlikte gala yemeğimizi düzenledik. Bugün yine seminerimizde beraberiz, akşamda Regaip Kandili olması nedeniyle, vefat eden meslektaşlarımız ve meslektaşlarımızın vefat eden yakınları için mevlüt programımız olacak. Kadınlar Günü münasebetiyle 8 Martta kadın meslektaşlarımıza özel yemek programı düzenleyeceğiz.” dedi.


Başkan ÖZSELEK’in ardından kürsüye gelen Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Sayın Özgür KUBUŞ; “Bizler aynı masanın karşılıklı taraflarında oturan insanlarız. Bu masanın karşılıklı tarafında oturan insanların aynı çatı altında bir araya gelmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Oldukça faydalı verimli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Bu seminerinde faydalı geçmesini temenni ediyorum.” diyerek Mali Müşavirler ile Vergi Müfettişleri arasında gerçekleşen işbirliğinin önemi dikkat çekti.


Konya SMMM Odasında düzenlenen seminer ile Mali Müşavirler gelir vergisi beyanında özellik arz eden konular hakkında bilgilendirildi. Sunumun tamamlanmasının ardından Vergi Müfettişleri Derneği Konya Temsilcisi Sayın Yusuf GÜLER’e plaket takdimi ile sona erdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (