( (

Gelecek Partisi’nden, CHP’ye “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Siyaset 05.03.2020 - 15:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi’nden, CHP’ye “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Şubat ayında yapılan CHP İl kongresinde yeniden CHP Konya İl Başkanı seçilen Av. Barış Bektaş ve yönetim kurulunu ziyaret eden Gelecek Partisi(GP) Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı diledi.
GP Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “GP Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulundaki arkadaşların hayırlı olsun ziyaretinde bulunmalarından dolaylı memnun kaldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Şubat ayında yaptığımız il kongremiz sonucu yeniden il başkanı seçildim. Delegelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Gayet demokratik bir ortam da partimiz CHP’ye yakışır bir kongre gerçekleştirdik. Artık kongresi sonrası bizlere düşen görev partimizi Konya ve ilçelerinde büyütmek ve iktidar koşusuna katkı sunmaktır. Gelinen noktada AK Parti hükümetleri ülkemizi bir parti devletine dönüştürdü. Rahat bir ortam yoktur. Bu süreçte halkımızın yanında olup, iktidarın yanlışlarını anlatarak, Konya ve ilçelerimizin sorunlarının takipçisi olacağız” dedi. GP Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğiniz il kongrenizde yeniden CHP Konya il başkanı seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulundaki arkadaşları kutluyoruz. Başarı diliyoruz. Demokrasiye, katılımcılığa ve şeffaflığa önem veren bir parti olarak, CHP’nin bu kültürü geliştirmesinden dolayı kutluyoruz. Parti olarak ötekileştiren bir politikanın karşısındayız. Birleştirici bir dil ve anlayışla hareket ediyoruz. GP olarak Konya’da il yönetimini oluşturduk. Hafta sonu Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla il binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Sizleri ve Konyalı hemşerilerimizi bu açılışımıza bekliyoruz” diye konuştu.   
Şubat ayında yapılan CHP İl kongresinde yeniden CHP Konya İl Başkanı seçilen Av. Barış Bektaş ve yönetim kurulunu ziyaret eden Gelecek Partisi(GP) Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı diledi.

GP Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “GP Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulundaki arkadaşların hayırlı olsun ziyaretinde bulunmalarından dolaylı memnun kaldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Şubat ayında yaptığımız il kongremiz sonucu yeniden il başkanı seçildim. Delegelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Gayet demokratik bir ortam da partimiz CHP’ye yakışır bir kongre gerçekleştirdik. Artık kongresi sonrası bizlere düşen görev partimizi Konya ve ilçelerinde büyütmek ve iktidar koşusuna katkı sunmaktır. Gelinen noktada AK Parti hükümetleri ülkemizi bir parti devletine dönüştürdü. Rahat bir ortam yoktur. Bu süreçte halkımızın yanında olup, iktidarın yanlışlarını anlatarak, Konya ve ilçelerimizin sorunlarının takipçisi olacağız” dedi.

GP Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğiniz il kongrenizde yeniden CHP Konya il başkanı seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulundaki arkadaşları kutluyoruz. Başarı diliyoruz. Demokrasiye, katılımcılığa ve şeffaflığa önem veren bir parti olarak, CHP’nin bu kültürü geliştirmesinden dolayı kutluyoruz. Parti olarak ötekileştiren bir politikanın karşısındayız. Birleştirici bir dil ve anlayışla hareket ediyoruz. GP olarak Konya’da il yönetimini oluşturduk. Hafta sonu Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla il binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Sizleri ve Konyalı hemşerilerimizi bu açılışımıza bekliyoruz” diye konuştu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (