( (

Gelecek Partisi'nden Ak Parti ve MHP'ye Bayram Çelengi

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 28.05.2020 - 09:28, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi'nden Ak Parti ve MHP'ye Bayram Çelengi

Ramazan bayramı dolayısı ile tüm partilerle bayramlaşma talebinde bulunan Gelecek Partisi’nin talebi MHP tarafından yanıtsız bırakılırken ve AK Parti tarafından reddedilmişti.
Gelecek Partisi, diğer tüm partilerle zoom uygulaması üzerinden bayramlaşırken, küslüklerin ve dargınlıkların unutulduğu kutsal bayram anlayışı ile MHP Genel Merkezi ve AK Parti Genel Merkezine ise çiçek gönderdi.   Etrafı zeytin ağaçları ile kaplı, beyaz ve kırmızı renkteki çelenk, etrafındaki zeytin dalları ile barışı, rengi itibari ile ise Türk Bayrağını simgeledi. Gelecek Partisi, gönderdiği bayram çelengi ile "Biz küs değiliz, dargın değiliz, biz siyasetçiyiz, siyasetçiler birbirleri ile barış içinde yaşamalılar çünkü esas olan millete huzur, güven, özgürlük ve zenginliktir sunmaktır" mesajı verdi.   Gönderilen çelenge ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Düşman değiliz, partileri dost ve düşman olarak kategorize etmek doğru değil. Düne kadar Ak Parti, HDP ile bayramlaşıyordu, nedense bu bayram onlarla da bayramlaşmadılar. Dün dündür, bugün bugündür mantığı doğru değil, siyasette istikrarsız davranışlar da doğru deği. Dün Adalet Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin liderleri birbirlerine en ağır ithamlarda bulunuyorlardı, bugün birlikte yürüyorlar o yüzden mahçup olacağımız sözleri, davranışları ortaya koymamalıyız. Bayram münasebeti ile bu çiçeği gönderdik kabul buyursunlar. Türkiye’deki 83 milyon kardeştir diyoruz herkesin Ramazan Bayramını kutluyoruz. Özellikle de Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin idarecilerinin ve müntesiplerinin bayramını kutluyoruz. Acaba diyoruz, Devlet Bahçeli Bey'in ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'in bu randevunun bize verilmediğinden haberleri yok muydu? Haberleri yoksa gereğini yapsınlar, haberleri varsa da bayram çiçeğimizi kabul buyursunlar. Türkiye hep yaşa ve geleceği mutluluk içerisinde paylaş…" dedi. 
Ramazan bayramı dolayısı ile tüm partilerle bayramlaşma talebinde bulunan Gelecek Partisi’nin talebi MHP tarafından yanıtsız bırakılırken ve AK Parti tarafından reddedilmişti.

Gelecek Partisi, diğer tüm partilerle zoom uygulaması üzerinden bayramlaşırken, küslüklerin ve dargınlıkların unutulduğu kutsal bayram anlayışı ile MHP Genel Merkezi ve AK Parti Genel Merkezine ise çiçek gönderdi.

 

Etrafı zeytin ağaçları ile kaplı, beyaz ve kırmızı renkteki çelenk, etrafındaki zeytin dalları ile barışı, rengi itibari ile ise Türk Bayrağını simgeledi. Gelecek Partisi, gönderdiği bayram çelengi ile "Biz küs değiliz, dargın değiliz, biz siyasetçiyiz, siyasetçiler birbirleri ile barış içinde yaşamalılar çünkü esas olan millete huzur, güven, özgürlük ve zenginliktir sunmaktır" mesajı verdi.

 

Gönderilen çelenge ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Düşman değiliz, partileri dost ve düşman olarak kategorize etmek doğru değil. Düne kadar Ak Parti, HDP ile bayramlaşıyordu, nedense bu bayram onlarla da bayramlaşmadılar. Dün dündür, bugün bugündür mantığı doğru değil, siyasette istikrarsız davranışlar da doğru deği. Dün Adalet Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin liderleri birbirlerine en ağır ithamlarda bulunuyorlardı, bugün birlikte yürüyorlar o yüzden mahçup olacağımız sözleri, davranışları ortaya koymamalıyız. Bayram münasebeti ile bu çiçeği gönderdik kabul buyursunlar. Türkiye’deki 83 milyon kardeştir diyoruz herkesin Ramazan Bayramını kutluyoruz. Özellikle de Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin idarecilerinin ve müntesiplerinin bayramını kutluyoruz. Acaba diyoruz, Devlet Bahçeli Bey'in ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'in bu randevunun bize verilmediğinden haberleri yok muydu? Haberleri yoksa gereğini yapsınlar, haberleri varsa da bayram çiçeğimizi kabul buyursunlar. Türkiye hep yaşa ve geleceği mutluluk içerisinde paylaş…" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (