( (

Gelecek Partisi’nden 6 Milyon Açıklaması

Gündem 21.04.2021 - 13:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi’nden 6 Milyon Açıklaması

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından bir kamuoyu açıklaması yapıldı.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından bir kamuoyu açıklaması yapıldı.   Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Konya Büyükşehir Belediyesi son günlerde 6 milyon TL konusu ile gündeme gelmiştir. Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan bey ’in açıklamaları ve konuya ilişkin medyada yer alan haberler üzerine İl Başkanlığımız tarafından; 6 milyon TL nerede? Esnafa neden dağıtılmadı?  diye ilgili belediye başkanına soruldu. Bizim sorumuz ve kamuoyundan gelen sorular üzerine Uğur İbrahim Altay’dan 16 yıllık kamu görevine ve 12 yıllık belediye başkanlığına yakışmayacak üslup ile ‘...bizi yakından takip etmenizi tavsiye ediyorum. Öğreneceğiniz çok şey var…’ tarzında bir açıklama gelmiştir. Kamuoyu 6 milyon TL konusunda ciddi bir açıklama beklerken Uğur İbrahim Altay’ın bu ciddiyetsiz yaklaşımı kamuoyunda tepkiye neden olmuştur. Oysa kamuoyu 6 milyon TL’ye ilişkin net bir açıklama bekliyordu. ‘Biz ne istersek yaparız, kimseye hesap vermeyiz, kimseyi tanımayız’ üslubu bir gün sonra olayın ülke gündemine taşınmasına neden oldu. Maalesef şehrin Belediye Başkanı süreci doğru idare edememiştir Meselenin ülke gündemine gelmesinden sonra yapılan basın toplantısında ilgili belediye başkanı 6 milyon TL konusuna açıklık getirirken yeni bir aymazlığa imza atarak konuyu Konya ve Konyalıya hakaret noktasına çekmeye çalışmıştır. Konuya ilişkin olarak Konya yerelde belediyeye çok yakın bir gazetenin manşetinde ‘...mala anlatır gibi anlattı…’ ve ‘...ananla yedim  derdim…’ gibi ahlaksızca üslupla sizden açıklama bekleyen Konyalılara hakaret edilmiştir. Sayın Altay Konyalılara hakaret edilmesini içinize sindiremiyordunuz, umarım bunlarla ilgili de gerekeni yaparsınız. 6 milyon TL ile ilgili açıklama bekleyen Konyalılara Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın bir akrabasının sosyal medya hesabından ahlaksız ifadeler kullanılmasını Konyalılar adına kabul etmemiz mümkün değildir. 2,4 milyar TL bütçeli Büyükşehir Belediyesinin son 2 yıl içerisinde tahmini 5 milyar TL civarında arsa satması ve bunu kamuoyu ile paylaşmaması, arsa bedellerinin nerelerde kullanıldığına dair tatmin edici cevapların gelmemesi sayın Altay’ın kendi söylemleri ile çelişmektedir. Sayın Altay sizlerden bilgi almak için illa twitter’ da gündeme mi düşmek gerekir. Büyükşehir belediyesini idare edenler şeffaf yönetim anlayışını benimsemek zorundadır. Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarının canlı yayında verilmesi ve mecliste alınan kararların kamuoyu ile paylaşılması da elzemdir.     Sayın Altay, GELECEK PARTİSİ Konya İl Başkanlığı kadroları en az sizin kadar bu toprakların çocuklarıdır. En az sizin kadar Konya sokaklarında dolaştık ve en az sizin kadar Gonyalıyız. Konya sevgimizi hiç kimseye sorgulatmayız. Süreci yönetemediniz. Başkalarını suçlayarak konuyu örtbas edemezsiniz. ‘Benim Konyam’ değil, ‘Bizim Konyamız’ için çalışmaya devam edeceğiz…”
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından bir kamuoyu açıklaması yapıldı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından bir kamuoyu açıklaması yapıldı.

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Konya Büyükşehir Belediyesi son günlerde 6 milyon TL konusu ile gündeme gelmiştir. Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan bey ’in açıklamaları ve konuya ilişkin medyada yer alan haberler üzerine İl Başkanlığımız tarafından;


6 milyon TL nerede? Esnafa neden dağıtılmadı?  diye ilgili belediye başkanına soruldu. Bizim sorumuz ve kamuoyundan gelen sorular üzerine Uğur İbrahim Altay’dan 16 yıllık kamu görevine ve 12 yıllık belediye başkanlığına yakışmayacak üslup ile ‘...bizi yakından takip etmenizi tavsiye ediyorum. Öğreneceğiniz çok şey var…’ tarzında bir açıklama gelmiştir. Kamuoyu 6 milyon TL konusunda ciddi bir açıklama beklerken Uğur İbrahim Altay’ın bu ciddiyetsiz yaklaşımı kamuoyunda tepkiye neden olmuştur. Oysa kamuoyu 6 milyon TL’ye ilişkin net bir açıklama bekliyordu. ‘Biz ne istersek yaparız, kimseye hesap vermeyiz, kimseyi tanımayız’ üslubu bir gün sonra olayın ülke gündemine taşınmasına neden oldu. Maalesef şehrin Belediye Başkanı süreci doğru idare edememiştir Meselenin ülke gündemine gelmesinden sonra yapılan basın toplantısında ilgili belediye başkanı 6 milyon TL konusuna açıklık getirirken yeni bir aymazlığa imza atarak konuyu Konya ve Konyalıya hakaret noktasına çekmeye çalışmıştır.


Konuya ilişkin olarak Konya yerelde belediyeye çok yakın bir gazetenin manşetinde ‘...mala anlatır gibi anlattı…’ ve ‘...ananla yedim  derdim…’ gibi ahlaksızca üslupla sizden açıklama bekleyen Konyalılara hakaret edilmiştir. Sayın Altay Konyalılara hakaret edilmesini içinize sindiremiyordunuz, umarım bunlarla ilgili de gerekeni yaparsınız. 6 milyon TL ile ilgili açıklama bekleyen Konyalılara Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın bir akrabasının sosyal medya hesabından ahlaksız ifadeler kullanılmasını Konyalılar adına kabul etmemiz mümkün değildir. 2,4 milyar TL bütçeli Büyükşehir Belediyesinin son 2 yıl içerisinde tahmini 5 milyar TL civarında arsa satması ve bunu kamuoyu ile paylaşmaması, arsa bedellerinin nerelerde kullanıldığına dair tatmin edici cevapların gelmemesi sayın Altay’ın kendi söylemleri ile çelişmektedir. Sayın Altay sizlerden bilgi almak için illa twitter’ da gündeme mi düşmek gerekir. Büyükşehir belediyesini idare edenler şeffaf yönetim anlayışını benimsemek zorundadır. Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarının canlı yayında verilmesi ve mecliste alınan kararların kamuoyu ile paylaşılması da elzemdir.


    Sayın Altay, GELECEK PARTİSİ Konya İl Başkanlığı kadroları en az sizin kadar bu toprakların çocuklarıdır. En az sizin kadar Konya sokaklarında dolaştık ve en az sizin kadar Gonyalıyız. Konya sevgimizi hiç kimseye sorgulatmayız. Süreci yönetemediniz. Başkalarını suçlayarak konuyu örtbas edemezsiniz.
‘Benim Konyam’ değil, ‘Bizim Konyamız’ için çalışmaya devam edeceğiz…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (