( (

Gelecek Partisi’nde Büyük Kongre 1 Kasım’da!

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 11.10.2020 - 12:40, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi’nde Büyük Kongre 1 Kasım’da!

Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin Genel Merkez Kongresi için tarih verdi
Bugün yapılan Kars, Osmaniye ve Mersin kongrelerinin ardından toplamda 42 il kongresine ulaşan Gelecek Partisi, büyük kongresini yapmaya hak kazandı.   Seçim Kanununa göre bir siyasi partinin 41 il kongresi ile o ilin üçte biri oranındaki sayıda ilçe kongresini tamamlaması gerekirken Gelecek Partisi bugün gerçekleştirilen il kongrelerinin ardından bu sayıyı geçti. Büyük Kongre için de tarih veren Gelecek Partisi lideri, kongrenin 1 Kasım’da gerçekleştirileceğini söyledi.Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün Mersin’de yaptığı konuşmada toplamda 42 il kongresini tamamladıklarını belirterek bu sayıyla yetinmeyeceklerini, yarın Karaman’da ve hafta içi de İzmir’de yapılacak olan kongrelerle birlikte bu sayıyı 44’e çıkaracaklarını belirtti.   Gelecek Partisi, böylelikle 1 Mayıs’tan itibaren yapılacak her seçime kendi adı ve logosu ile katılabilecek.
Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin Genel Merkez Kongresi için tarih verdi

Bugün yapılan Kars, Osmaniye ve Mersin kongrelerinin ardından toplamda 42 il kongresine ulaşan Gelecek Partisi, büyük kongresini yapmaya hak kazandı.

 

Seçim Kanununa göre bir siyasi partinin 41 il kongresi ile o ilin üçte biri oranındaki sayıda ilçe kongresini tamamlaması gerekirken Gelecek Partisi bugün gerçekleştirilen il kongrelerinin ardından bu sayıyı geçti.


Büyük Kongre için de tarih veren Gelecek Partisi lideri, kongrenin 1 Kasım’da gerçekleştirileceğini söyledi.Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün Mersin’de yaptığı konuşmada toplamda 42 il kongresini tamamladıklarını belirterek bu sayıyla yetinmeyeceklerini, yarın Karaman’da ve hafta içi de İzmir’de yapılacak olan kongrelerle birlikte bu sayıyı 44’e çıkaracaklarını belirtti.

 

Gelecek Partisi, böylelikle 1 Mayıs’tan itibaren yapılacak her seçime kendi adı ve logosu ile katılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (