( (

Gelecek Partisi Konya Teşkilatı Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Bölge 16.06.2020 - 13:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya Teşkilatı Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ekici ilçe gezilerine devam ediyor. Pandemiye rağmen teşkilatlanma çalışmalarına ara vermediklerini söyleyen Ekici, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile Ilgın’ı ziyaret eden Ekici esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
ILGINDA İLGİ BÜYÜKTÜ Gelecek Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve Ilgın İlçe Yönetimi tarafından Konya-İstanbul Karayolunun Orhaniye civarında karşılanan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve beraberindekiler ilçe halkı tarafından gösterilen ilgiden memnun kaldılar. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Siyasi işler Başkanı Ahmet Arslan, Teşkilat Başkanı Halil İbrahim İçer, Başkan Yardımcısı Ethem Saraç, Yönetim Kurulu üyesi Hidayet Turhan, Gençlik Kolları Başkanı Eren İnce, Kadın Kolları Başkanı Zehra Söylemez’in yer aldığı heyet, Ilgın ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyareti yaparak ilçe esnafı ile sohbet ederek Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ilettiler.   PARTİMİZİ BİRLİKTE OMUZLAYACAĞIZ Ilgın İlçe başkanlığının yönetim kurulu toplantısına katılan Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, Ilgın’da Gelecek Partisine karşı gösterilen teveccühün kendilerini memnun ettiğini belirtrerek şunları söyledi: “Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak Kadın ve Gençlik Kollarımız ile ziyaret ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek Partisi, ülkemizin ve milletimizin tüm sorumluğunu ve yükümlüğünü üzerine almıştır. Takdir edersiniz ki yeni bir partinin teşkilatlanması büyük emek ister. Çıktığımız bu yolda gönüllü olarak bazen ailenizden, işinizden ve kendinizden feragat etmeniz gerekir. Bizler arzu ederiz ki hep birlikte olalım, birlikte yürüyelim, partimizi birlikte omuzlayalım” ifadelerini kullandı.   ZİYARETLER DEVAM EDECEK Ilgın ilçe Başkanı Mustafa Şenol ise, Ilgın ilçe yönetiminin, Gençlik ve Kadın Kolları ile beraber fedakarca çalışıp Ilgın’ı, Konya’yı ve özellikle de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarının altını çizdi.      Konya il Başkanı Hasan Ekici sık sık ilçe ziyaretlerinin süreceğini belirterek Konya’nın teşkilatlanma konusunda oldukça iyi durumda olduğunu belirtti.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ekici ilçe gezilerine devam ediyor. Pandemiye rağmen teşkilatlanma çalışmalarına ara vermediklerini söyleyen Ekici, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile Ilgın’ı ziyaret eden Ekici esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

ILGINDA İLGİ BÜYÜKTÜ

Gelecek Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve Ilgın İlçe Yönetimi tarafından Konya-İstanbul Karayolunun Orhaniye civarında karşılanan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve beraberindekiler ilçe halkı tarafından gösterilen ilgiden memnun kaldılar. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Siyasi işler Başkanı Ahmet Arslan, Teşkilat Başkanı Halil İbrahim İçer, Başkan Yardımcısı Ethem Saraç, Yönetim Kurulu üyesi Hidayet Turhan, Gençlik Kolları Başkanı Eren İnce, Kadın Kolları Başkanı Zehra Söylemez’in yer aldığı heyet, Ilgın ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyareti yaparak ilçe esnafı ile sohbet ederek Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ilettiler.

 

PARTİMİZİ BİRLİKTE OMUZLAYACAĞIZ

Ilgın İlçe başkanlığının yönetim kurulu toplantısına katılan Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, Ilgın’da Gelecek Partisine karşı gösterilen teveccühün kendilerini memnun ettiğini belirtrerek şunları söyledi: “Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak Kadın ve Gençlik Kollarımız ile ziyaret ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek Partisi, ülkemizin ve milletimizin tüm sorumluğunu ve yükümlüğünü üzerine almıştır. Takdir edersiniz ki yeni bir partinin teşkilatlanması büyük emek ister. Çıktığımız bu yolda gönüllü olarak bazen ailenizden, işinizden ve kendinizden feragat etmeniz gerekir. Bizler arzu ederiz ki hep birlikte olalım, birlikte yürüyelim, partimizi birlikte omuzlayalım” ifadelerini kullandı.

 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Ilgın ilçe Başkanı Mustafa Şenol ise, Ilgın ilçe yönetiminin, Gençlik ve Kadın Kolları ile beraber fedakarca çalışıp Ilgın’ı, Konya’yı ve özellikle de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarının altını çizdi.

 

   Konya il Başkanı Hasan Ekici sık sık ilçe ziyaretlerinin süreceğini belirterek Konya’nın teşkilatlanma konusunda oldukça iyi durumda olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (